Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean ARESTAT pentru tâlhărie și furt

Pe 24 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul Investigații Criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, dupa ce a furat bani dintr-o brutarie din Cartierul Ostroveni, si a jefuit o masina aflata in curtea unei case.

Pe 23 martie, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de reprezentantul unui magazin, despre un bărbat ce a sustras din casa de marcat, o sumă de bani, iar în momentul în care a fost surprins de o angajată, acesta ar fi împins-o, pentru a-și asigura scăparea. Pe numele barbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor au stabilit identitatea unui bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii reclamate.

De asemenea,în noaptea de 23/24 martie, acesta ar mai fi sustras aproximativ 5.000 de lei, dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil, din municipiu. Pe numele bărbatului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.