Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Familii rămase fără locuințe în toiul iernii

Duminică, 10 ianuarie a.c., la ora 23.36, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Roești.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 130 mp.; bunurile din aceasta. S-a reușit limitarea extinderii la anexele din apropiere și la autovehicule. De asemenea, au fost degradați pereții construcției.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este căderea jarului din mijlocul de încălzire pe materiale combustibile (lemn).

Luni, 11.12.2020, la ora 02.15, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Cernișoara.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de circa 50 mp; bunuri din două camere. De asemenea, au fost degradate două camere.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.