Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE: Doi bărbați REȚINUȚI în urma bătăii cu topoare de la pensiunea Paradis

Urmare a evenimentului din dimineața zilei de 14 ianuarie 2019, care a avut loc într-un local de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, vă informam că două dintre persoanele implicate în scandal, doi bărbați de 29 și 36 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului pentru dispunerea unei măsuri.

O petrecerea de botez, organizată la pensiunea Paradis din Râmnicu Vâlcea, s-a transformat în bătaie în toată în regula duminică, 14 ianuarie 2019, în jurul orelor 04.00. După ce aburii alcoolului au pus stăpânire pe unii dintre ei, două grupuri de cetățeni de etnie rromă s-au luat la bătaie. Din scandal nu au lipsit loviturile, înjurăturile, dar și loviturile cu topoare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii și jandarmii care au reușit, într-un final, să aplaneze conflictul. 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă niciuna nu a fost spitalizată. În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe,
Turbulenţii sunt două femei şi cinci bărbaţi, care au ajuns cu toţii la spital, dar, de teamă să răspundă pentru haosul creat, au preferat să nu rămână internaţi.
Din primele date se pare că cele şapte persoane, două femei şi cinci bărbaţi, se cunoaşteau între ele, iar conflictul a izbucnit de la stabilirea darului. Toate cele şapte persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nimeni nu a rămas internat. Se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere sau alte violenţe”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.