Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! Radu Drăgan a pierdut lupta cu viața la numai 13 ani!

UPDATE: De la ora 19, Radu va așteaptă la Mănăstirea Antim (Schitul Toianu), pentru a-i aduce un ultim omagiu! Înmormântarea va avea loc, sâmbătă, 20 iunie, ora 12!

Micuţul Radu Drăgan, pentru care vâlcenii s-au mobilizat în număr mare în încercarea de a-i salva viaţa, a fost învins de boala nemiloasă. Copilaşul în vârstă de numai 13 ani a decedat în această dimineață, la Spitalul Județean Vâlcea, la secția Pediatrie. Radu a făcut stop-cardio respirator. În ultima perioadă, starea lui Radu se înrăutățise, aproape orbise și i se administra morfină. Cea mai mare dorința a sa era să împlinească 14 ani pentru a avea buletin. Din păcate, nu a mai apucat. A murit la doar 13 ani, lăsând un mare gol în sufletul părinților care au luptat până la capăt pentru el. 

Destinul a fost foarte crud cu acest copil, aflat la primii săi paşi în viaţă. De mai bine de 8 ani de zile, Radu Drăgan, un băiat cu o inimă de aur se luptă cu cea mai crâncenă boală a secolului 21: cancerul. De-a lungul anilor a suferit multiple operații pe creier, iar extraordinarii părinți ai lui Radu au ajuns la capătul puterilor fizice, emoționale, dar mai ales financiare.
”În data de 2 martie 2020, Radu a ajuns la clinica din Germania și a început procedurile și tratamentul. Părinții au reușit să achite avansul de 6000 euro, a mai rămas de achitat diferența de 8000 euro!
Împreună îl putem ajuta pe Radu să finalizeze tratamentul și așa, starea lui de sănătate se va îmbunătăți!

Când avea 6 ani, Radu Drăgan a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală parietală stângă. A suferit multiple intervenții chirurgicale, dar problema a recidivat și Radu este supus din nou la tratamente invazive și extrem de costisitoare.