Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tehnici pentru menținerea nuanțelor de blond

Dacă iți vine bine blondul, însă ai putut obține această culoare doar prin vopsire, ai nevoie de câteva sugestii în ceea ce privește menținerea culorii cât mai mult timp. De multe ori, nuanțele de blond par să se șteargă, iar părul ajunge într-un timp scurt să aibă un aspect neuniform, deloc plăcut la vedere. Există însă tehnici la care poți apela pentru a-ți menține nuanța activă cât mai mult timp, iar trei dintre acestea sunt redate mai jos.

Foloseste produse profesionale, de calitate

Cand vine vorba de blond, trebuie sa incerci gama de sampoane Kerastase par blond

Daca este posibil, unul dintre sfaturile de care ar trebui să ții cont dacă dorești  ca părul tău blond să aibă o strălucire aparte și un aspect impecabil pentru mult timp este acela de a merge să beneficiezi de serviciile unui salon de înfrumusețare. Chiar dacă nu este cea mai ieftină variantă, gândește-te că de părul tău se vor ocupa profesioniștii în îngrijirea părului, iar aceștia vor ști să aplice tehnicile de vopsire potrivite. Și bonus, vei primi și câteva dintre cele mai utile sfaturi de îngrijire imediat după vopsire.

Folosește produsele de îngrijire zilnică a părului special concepute în acest sens

Există pe piață diverse produse de îngrijire zilnică a părului special concepute pentru părul blond. Este vorba atât de șampoanele, cât și de balsamuri, măști sau uleiuri pe care le poți aplica înainte sau după spălare și care oferă părului strălucire, ajutând în același timp la menținerea vie a culorii părului. Din momentul în care introduci în rutina zilnică de îngrijire a părului produsele de acest fel, vei observa rezultatele pozitive asupra aspectului pe care îl are părul tău.

Fă-ți o rutină zilnică de îngrijire a părului

Produse Kerastase gasesti aici, mai departe tine de tine sa iti definesti sa sa iti respecti rutina de ingrijire.

Nu este suficient să alegi produsele potrivite pentru îngrijirea părului, ci trebuie să le folosești zilnic. Chiar dacă nu îți speli părul în fiecare zi, lucru care oricum nu este tocmai recomandat, poți folosi și alte produse de îngrijire dedicate părului blond: măști, uleiuri, balsamuri. Acestea pot fi aplicate și pe părul uscat și te vor ajuta să menții aspectul părului exact ca în prima zi după vopsire.

Deși aceste sfaturi par extrem de simple la o primă vedere, este important să ții cont de ele, pentru că te vor ajuta cu siguranță să îți menții părul într-o stare cât mai bună și nu numai că nu va fi nevoie să îți reîmprospătezi mereu culoarea, dar părul tău va avea și acel aspect atât de dorit care te va ajuta să arăți cu adevărat bine.