Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȘI TU POȚI AJUTA! Trimite un copil la școală cu un ghiozdan nou echipat

Implică-te într-o nouă campanie umanitară inițiată de Fundația Orpheus și Asociația Zâmbete Colorate. În mai puțin de o lună de zile, toți elevii vor începe un nou an școlar. În România, conform unui studiu World Vision 25% dintre elevi nu au acces întotdeauna la rechizitele de care au nevoie la școală. De asemenea, 38% dintre părinți cumpără mai puține rechizite și cărți pentru copii, pentru copii, pentru a face economii, iar 68% dintre copiii din mediul rural merg la școală pe jos.

Fundația Orpheus și Asociația Zâmbete Colorate lansează o nouă campanie umanitară, care să aducă zâmbetul pe buze unor copilași care vor să meargă la școală, însă nu au cu ce. ”Vrem să facem începutul de an școlar mai fericit pentru mai mulți copii care provin din familii defavorizate, ajutându-i cu rechizite școlare necesare unui an”.

Campania umanitară se derulează în perioada 16.08 până în 05,09 și are două etape. În primă fază, cei care doresc să doneze ghiozdane, rechizite și alte lucruri necesare o pot face la sediul fundației Orpheus din strada Carol Inr. 3 – 5, centrala bloc Filipin.

În faza a doua, rechizitele și ghiozdanele donate de dvs. vor ajunge acolo unde este mai mare nevoie, la elevii studioși, mai puțini norocoși.

Persoane de contact Magda Popescu 0745268445
Antoanela Enacache 0749193600