Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Legume la cuptor, cu ouă şi caşcaval

Ce vă trebuie? trei dovlecei, o vânătă, o ceapă, un ardei gras, două roşii, cinci ouă, 100 de grame de caşcaval, o lingură făină, două linguri de ulei, nucşoară, piper, sare.

Cum se prepară? Un dovlecel se fierbe cu apă şi sare, apoi se pasează (poate fi şi sfărâmat cu furculiţa); celelalte legume se călesc (vânăta tăiată „se va odihni” cu sare mai întâi vreo 20 de minute, va ieşi destul lichid din ea), apoi se pun într-o tavă. Deasupra lor se toarnă ouăle bătute cu făina, piureul de dovlecel, caşcavalul ras şi condimentele.

Totul se coace 40 de minute. Aici vă orientaţi, în funcţie de cuptorul dvs.

Poftă bună!