Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Ciuperci la cuptor

Ce vă trebuie? 13 ciuperci mari, câteva fire de pătrunjel, câteva fire de mărar, 1 căţel usturoi, 1/4 linguriţă sare, 1/2 linguriţă boia, 1/2 linguriţă piper, puţin ulei.

Cum se prepară? Se spală ciupercile şi apoi se usucă cu serveţele de hârtie. Scoateţi codiţele. Aşezaţi 10 ciuperci în tavă cu faţa în jos şi daţi la cuptor la 220 grade pentru 10 minute. Scurgeţi sucul lăsat de ciuperci din tavă şi întoarceţi ciupercile cu faţa în sus.

Tocaţi mărunt codiţele plus restul de 3 ciuperci şi le amestecaţi cu verdeţurile tocate, usturoiul strivit şi condimente. Umpleţi pălărioarele ciupercilor din tavă cu amestecul de mai sus. Stropiţi cu puţin ulei ciupercile. Daţi la cuptor la 220 grade pentru 15 – 20 minute.

Serviţi calde cu mujdei de usturoi şi pâine prăjită.

Poftă bună!