Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Ciorbă de Pipotele şi Inimioare

Ce vă trebuie? 400 grame amestec pipote şi inimi, 1 ceapă, 2 morcovi, 1 rădăcină albitură, 1 legătură pătrunjel, ţelină, fidea, 1 cutie roşii întregi în suc, borş Maggi, sare.

Cum se prepară? Spălăm pipotele şi inimile, le curăţăm bine şi le punem la fiert în apă cu puţină sare. Avem grijă să adunăm spuma pe care o va lăsa carnea.

Curăţăm şi tăiem în cubuleţe mici legumele (morcovii, ţelina, albitura). Tocăm şi codiţele de pătrunjel. Adăugăm toate legumele în oala cu ciorbă. Ceapa o punem întreagă, dar după ce a fiert o pasăm şi o punem în ciorbă.

Când carnea şi legumele au fiert adăugăm roşiile tocate mărunt. Condimentăm cu sare după gust. Mai lăsăm să fiarbă vreo 10 minute şi apoi adăugăm fideaua. La final punem în ciorbă 2 linguri borş, pentru a da gust ciorbei. Servim cu pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!