Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAJDP Vâlcea, autorizată să școlească dulgheri, fierari-betoniști și asfaltatori!

„Ne facem școala noastră, pentru muncitori calificați!

Este un adevăr de necontestat că, la ora actuală, ne confruntăm cu o criză a forței de muncă, mai ales în construcții, unde sunt aduși muncitori din afara țării, fiindcă ai noștri fie au plecat în țări în care sunt mai bine plătiți, fie nu au avut unde să învețe o astfel de meserie.

De curând, RAJDP Vâlcea, singura regie de profil din țară care mai are activitate, a fost autorizată să pregătească muncitori calificați în meseriile de: dulgher, fierar-betonist și asfaltator, meserii căutate pe piața de muncă vâlceană și nu numai.

E o veste care mă bucură, fiindcă, nu-i așa, avem nevoie de muncitori calificați, iar regia noastră îi poate școli, gratuit, pe cei care vor să învețe una dintre aceste meserii.

Primele cursuri teoretice vor începe, în curând, pentru meseria de dulgher, la baza de lucru a regiei din Zona Troianu, iar instruirea practică a cursanților se va face în punctele de lucru ale acesteia.

Mult succes, atât formatorilor, cât și cursanților!” a transmis Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.