Acasă Actualitate FOTO. Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat un nou magazin în...

FOTO. Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat un nou magazin în județul Argeș

Cu noua locație, situată în Pitești, Piața Ceair, strada Lotrului, nr.1, rețeaua Magazine DIANA ajunge la un total de cinci magazine în judetul Argeș.

Cu o suprafață de vânzare de 400 metri pătrați și circa 7.000 de SKU – produse alimentare și nealimentare – listate, Magazinul DIANA vine să ofere clienților o sortimentație diversificată, adecvată tuturor nevoilor de consum de zi cu zi și o experiență de cumpărături cât mai bună, grație modului de organizare a spațiului și fluxurilor de deplasare între zonele destinate diferitelor categorii de produse.
Punctele principale de atracție sunt vitrina asistată și vitrina self service cu carne proaspătă, produse și preparate din carne DIANA Abator și Fabrică de Mezluri, unde clienții au la dispoziție o gamă variată de unde pot alege cele mai proaspete ingrediente și preparate.
La inaugurare, clienții au fost întâmpinați cu surprize – suplimentar promoțiilor active în întreaga rețea fiind pregătite oferte speciale de inaugurare la produse alimentare și nealimentare și cadouri pentru primii 500 de clienți.
Cu o experiență pe piața de retail de 31 de ani, rețeaua Magazine DIANA operează în prezent în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

1 COMENTARIU

  1. Ultima data cand am vizitat R.Valcea am vazut peste tot numai cotete din astea alimentare imbinate armonios cu ceva de amanet. Ziceai ca de stafideau valcenii de fomela si aveau nevoie de alimentara la fiecare doua bloace de locuinte. Mai ceva ca masinile electrice cu bornele lor.
    Oricum, misto comert!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.