Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Laurențiu Cazan, un vot pentru gaz mai ieftin în casele românilor

„Miercuri, 18 Mai, în plenul Camerei Deputaților, am votat în favoarea adoptării Legii Offshore – PLx 262/2022, alături de colegii mei deputați. Am votat pentru gaz mai ieftin în casele Românilor, pentru accelerarea investițiilor în Marea Neagră și pentru asigurarea securității și independenței energetice a României.

Este un moment deosebit de important pentru sectorul energetic, dar mai ales pentru dezvoltarea României. Această lege și exploatarea gazelor naturale din bazinul Mării Negre reprezintă șansa unei generații de a atrage investiții, de a beneficia de resurse energetice esențiale la prețuri accesibile, de a dezvolta economia națională și de consolida poziția României ca furnizor de securitate energetică în regiune.

Partidul Național Liberal susține prin măsuri concrete dezvoltarea economică a României, atragerea investițiilor străine și consolidarea sectoarelor esențiale ale economiei. Doar așa vom construi România dezvoltată, România prosperă și România puternică pe care ne-o dorim cu toții” a transmis Laurențiu Cazan, deputat PNL de Vâlcea.