Acasă Actualitate FOTO. Pisicuță blocată în zona motorului unei mașini, salvată de pompierii vâlceni

FOTO. Pisicuță blocată în zona motorului unei mașini, salvată de pompierii vâlceni

Niciun efort nu este prea mare pentru a salva o viață și nu trebuie să fim indiferenți când suntem puși în fața unor astfel de situații. Acest lucru a fost dovedit, în această dimineață, în jurul orei 09.00, de un vâlcean care a sunat la 112 pentru a cere ajutor să salveze o pisică rămasă blocată în zona compartimentului motor al autoturismului personal.

Felina în căutare de căldură, a pătruns în zona compartimentului motor al unui autoturism și a rămas prinsă între motorul cald și elementele caroseriei. Misiunea de salvare a avut loc în Râmnicu Vâlcea, în zona Nord, pe strada Calea lui Traian.

Pentru salvarea animalului a cărui viață ar fi fost pusă în pericol dacă șoferul ar fi pornit motorul, s-a deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare ușoară din cadrul ISU Vâlcea. În scurt timp, membrii echipajului au reușit să salveze pisica prinsă între elementele caroseriei. Misiunea de deblocare a durat doar câteva minute, fiind prevenită atât vătămarea animalului cât și avarierea autoturismului.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.