Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Certificare-iso ofera informatii despre cum indeplinesti una dintre conditiile necesare participarii la licitatii publice

In prezent, firmele, indiferent de domeniul lor de activitate, se straduiesc sa reziste pe piata din punct de vedere economic. Mediul de afaceri traverseaza o situatie precara, de aceea strategiile tuturor producatorilor si furnizorilor de servicii sunt indreptate catre:
-atragerea de noi clienti si de parteneri puternici: clientii sa cumpere produse si servicii, in timp ce partenerii puternici sa investeasca.
-pastrarea/fidelizarea clientilor vechi. Strategia este functionala prin cresterea calitatii produselor, prin comunicarea excelenta cu clientii si prin furnizarea cu promptitudine a celor mai bune produse si servicii la preturi oneste.
-castigarea unor licitatii publice in care sunt bani multi in joc. Pregatirea dosarului creste sansele de reusita.
Din pacate, multi antreprenori pierd sau nu li se admit dosarele pentru participarea la licitatiile publice, fiindca nu stiu care este conditia esentiala ca dosarul sa fie primit.
Pe site-ul firmei Certificare-iso se poate citi despre cum indeplinesti una dintre conditiile necesare participarii la licitatii publice.
Acea conditie indispensabila consta in detinerea certificarii iso potrivite domeniului de activitate, iar obtinerea ei nu este sub nicio forma dificila. Este posibil ca pentru anumite domenii sa fie necesare mai multe certificari. Pentru evitarea cheltuielilor ele pot fi solicitate cand sunt la reducere.
Exista multe tipuri de certificari, iar despre ele se pot spune urmatoarele:
Multe dintre ele vor fi obligatorii in curand. Legislatia actuala obliga firmele si institutiile sa garanteze confidentialitatea datelor personale. Fara certificare iso este mai dificil sa se realizeze acest lucru, in conditiile in care nu va exista nici macar un responsabil care sa monitorizeze procesul de secretizare a datelor, iar personalul nu a fost instruit corespunzator. Si protectia mediului, adica diminuarea considerabila a poluarii, se va inscrie curand in aceasta grupa a certificarilor obligatorii. Antreprenorii de astazi trebuie sa se gandeasca serios la ce mediu vor lasa generatiei de maine si la resursele consumate abuziv. Resursele sunt limitate, cu toate ca unii cred ca sunt inepuizabile. Padurile nesfarsite au inceput sa fie din ce in ce mai rare, zacamintele de petrol, de sare si metale nu sunt inepuizabile. In prezent, omenirea se confrunta si cu o criza energetica severa.
Exista certificari care garanteaza consumatorilor calitatea produselor si a serviciilor, siguranta produselor alimentare. Firma care doreste sa castige licitatia programului: Cornul si laptele sa nu se gandeasca sa depuna dosarul pentru castigarea licitatiei fara acest tip de certificare iso!
Sunt certificari care garanteaza excelenta functionare a firmei/intreprinderii respective, incepand de la organizare care include implementarea calitatii, continuand cu depistarea sectorului problematic si imbunatatirea activitatii sale si terminand cu economia de resurse si cu fabricarea unor produse noi.
Certificarile nu se obtin cu dificultate si nu costa foarte mult. Cine solicita oferta pana la data de 18-02-2022 va beneficia de tarife reduse cu 50% la toate certificarile.
Certificarile se obtin cu implicarea maxima a specialistilor firmei Certificare-iso si cu implicarea minima a solicitantilor. Emitatorul certificarilor stie cat de mult alearga managerii sa isi tina pe linia de plutire firma si atunci au format specialisti care sa se ocupe de tot.
Site-ul firmei care emite certificarile se afla in continua dezvoltare. In prezent, solicitantii au la dispozitie formular electronic de solicitare a ofertei usor de completat. In formular se afla toate cele cinci tipuri de certificari si alegerea acesteia se face prin bifare.
Pentru dobandirea certificarii dorite nu se asteapta mult, iar etapele care vor fi parcurse sunt urmatoarele:
Cererea ofertei care poate fi facuta telefonic, dar si electronic, prin formularele online.
Intocmirea documentatiei de catre emitatorii certificarilor. Solicitantul trebuie sa puna la dispozitia specialistilor actele care se cer.
Obtinerea certificarilor iso.
Specialistii firmei Certificareiso isi desfasoara activitatea de 11 ani pe piata din Romania, iar portofoliul acesteia cuprinde colaborarea cu 2500 de companii mari si eliberarea a mii de certificari care au facilitat castigarea a sute de licitatii pentru obtinerea unor lucrari publice foarte bine platite.
De-a lungul vremii, firma romaneasca si-a diversificat certificarile in functie de domeniul de activitate al solicitantilor si in functie de evolutia internationala a acestor documente care demonstreaza cultura calitatii, grija fata de oameni si fata de mediu, securizarea informatiei.
Romanii stiu sa se intereseze daca firma pe care o aleg sa le furnizeze anumite servicii poseda certificari iso, fiindca ele ii scutesc de griji. Un singur exemplu!
Cineva are nevoie de servicii de vidanjare si isi doreste sa fie sigur ca furnizorul de servicii nu va deversa continutul fosei septice sau al putului absorbant in raul din apropiere, fiindca stie ca poluarea afecteaza multa lume si are constiinta.
Certificarile ii demonstreaza ca vidanjarea va decurge in conditii decente, cu cisterne moderne care nu polueaza aerul si ca vor fi spalate mecanic si puturile absorbante care au fost golite.
Exemplele pot continua. Furnizorii de alimente au obligatia sa afiseze la vedere certificarile despre siguranta consumatorilor si calitatea produselor.
In afara inscrierilor la licitatii, certificarile aduc si alte avantaje.
Ele oglindesc gradul de satisfactie al clientilor si atrag parteneri puternici.
Lipsa acestor documente reprezinta obstacole in calea stabilirii parteneriatelor cu firme si companii straine.
Imaginea detinatorului certificarilor este mult imbunatatita de aceste documente care demonstreaza dezvoltarea si orientarea catre progres si faptul ca posesorii acestora sunt demni de toata increderea.
Exista certificari prin care se demonstreaza o atmosfera constructiva de lucru si relatii perfecte intre colegi in cadrul firmei detinatoare.
Toate aceste certificari sunt de fapt recomandari ale echipei firmei Certificareiso dupa verificari atente si dupa ce au loc schimbari constructive in activitatea solicitantului.
O certificare iso este mai multe decat un document, este certitudinea ca detinatorul merita incredere