Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Robotii de curatare piscine functioneaza la fel ca aspiratoarele robotizate pentru casa

Pentru ca o piscina sa fie utilizata pe o durta mai lunga de timp, posesorii trebuie sa o intretina la un interval regulat, astfel algele sau degradarea nu va aparea niciodata. De cele mai multe ori se folosesc roboti speciali pentru curatarea bazinelor, mai ales in cazul piscinelor olimpice sau de dimensiuni foarte mari. Ca principiu, robotii de curatare piscine functioneaza la fel ca aspiratoarele robotizate pentru casa, iar rezultatele sunt exceptionale de fiecare data!

Aparatele de curatare robotizate pentru piscine sunt, fara indoiala, cel mai bun aparat de curatat piscine in ceea ce priveste capabilitatile si functionalitatea. Sunt cele mai recente si mai semnificative, pe care industria le ofera in mecanizarea curatarii piscinelor. Robotii de curatat piscine sunt inventati pentru a curata mai bine piscina si pentru a fi mai eficienti decat aparatele de curatat pentru piscine cu presiune si aspiratie. Producatorii si designerii au adaugat caracteristici avansate la aparatele lor de curatare robotizate pentru piscine pe care agentiile de curatare conventionale nu le au.

Proiectate ca plug and go, aceste produse de curatare au propriile lor componente ale filtrului, design elegant imbunatatit, sisteme computerizate de bord, alternative de programare convenabile si multe altele. Cu toate acestea, acest lucru nu este gratuit, aparatele de curatat piscine tind sa coste de 2-3 ori mai mult decat cele traditionale.

Cand va ganditi sa cumparati un aparat de curatat pentru piscina, este un punct excelent sa va uitati la buzunar si la modul in care va va ajuta pe termen lung. Tot ce va trebui sa faceti este sa aruncati o privire inapoi pentru a vedea cantitatea de munca depusa pentru a curata piscina in comparatie cu utilizarea unui aparat de curatat piscine pentru a face acest lucru.

Cea mai evidenta explicatie este ca atunci nu trebuie sa faceti altceva decat sa il plasati in piscina si sa porniti intrerupatorul. Fara sa va jucati cu furtunurile de conectare, trebuie doar sa ii dati drumul. Un aparat de curatat este preprogramat pentru a acoperi toate suprafetele piscinei, de la pereti pana la suprafata si fiecare colt, indiferent de forma piscinei. Ei pot fi folositi pe aproape toate tipurile de piscine, de la piscine ingropate la piscine supraterane, iar dimensiunea nu conteaza deloc. Aparatele de curatat piscine pot elimina micile granule de murdarie care sunt lasate in urma de un alt tip de aparate de curatat automate pentru piscine pentru a va asigura ca, in loc sa fie curat, piscina este super curata. Aceste produse de curatare au o actiune dubla asigurand rezultate superioare de curatare. Periile de sub aspirator fac procesul de aspirare eficient, astfel incat piscina este maturata in timp ce murdaria este prinsa. Periile functioneaza ca ghid, astfel incat praful este curatat in gura sectiunii de aspirare.

Unele aparate de curatat inovatoare pentru piscine pot misca apa pe masura ce curata suprafata, ceea ce imbunatateste circulatia apei pe masura ce trece. Pe masura ce apa circula, echilibrul chimic poate ramane foarte constant, ceea ce, la randul sau, va mentine apa limpede si sanatoasa, astfel incat sa nu aveti nevoie sa testati nivelurile chimice ale piscinei voastre. Re-cresterea algelor este tinuta la distanta odata ce totul este echilibrat. Deoarece nu va trebui sa cheltuiti sume de bani pentru achizitionarea de substante chimice pentru a mentine o stabilitate si, de asemenea, pentru a elimina acumularea de alge, acest lucru va avantajeaza si buzunarul.

Un alt avantaj este ca piscina va arata mai stralucitoare si mai curata si nu va trebui sa curatati suprafata apei. Pe masura ce aparatul de curatat se misca in jurul piscinei voastre, acesta urca pe pereti pana la linia de apa, aspirand astfel resturile care plutesc in prezent pe suprafata piscinei. Desigur, poate fi necesar sa culegeti resturile de pe mijlocul suprafetei piscinei, dar acestea pot fi indepartate cu ajutorul minunatului aparat de curatat pentru piscina disponibil astazi. Timpul este esential in lumea noastra, asa ca, folosind un aparat de curatat piscine care face totul pentru voi si poate fi rapid, reprezinta un beneficiu pentru orice proprietar de piscina. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l scoateti si sa spalati punga de filtru sau sa puneti aparatul de curatat in piscina atunci cand este nevoie.

Adesea se pune intrebarea de ce ar trebui folosit un aparat de curatat pentru piscine in loc sa se foloseasca aparatele mai vechi de curatat piscine cu aspiratie si presiune, care sunt si ele automate. Ambele reduc efortul de a curata piscina manual, eliberandu-va timp pentru a va bucura de piscina si, cel mai important, ambele fac exact aceeasi treaba.

Deci, de ce ar trebui sa cumparati un robot de curatat piscine?

Aparatele de curatare robotizate pentru piscine sunt cel mai bun aparat de curatat pe care il puteti achizitiona. Acestea spala mai bine piscina, sunt mai confortabile de utilizat si, prin urmare, economisesc mai eficient costurile chimice si electrice.

Robotii de curatat piscine duc procesul de curatare la un nivel imbunatatit. Cu un efort minim, fara a fi nevoie sa faceti nimic, aceste masini isi fac treaba de curatare mult mai eficient si intr-un mod mai bun. Robotul s-a conectat la o priza (GFCI) folosind un transformator. Acest transformator schimba apoi cantitatea de tensiune la o tensiune mai mica care este cuplata cu robotul vostru folosind un cablu lung si etans. Acest lucru alimenteaza aparatul de curatare si incepe procesul de curatare. Un robot de tip aspirator pentru piscina este cea mai buna investitie!