Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Incendiu la o casă din Râmnicu Vâlcea. Proprietarul a suferit arsuri la nivelul feței

Un bărbat s-a ales cu arsuri grave la nivelul feței, după ce casa i-a luat foc, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, a precizat că focul a izbucnit într-o anexă gospodărească de pe strada Stolniceni din Râmnicu Vâlcea, după care s-a extins şi la locuinţă, bărbatul reuşind să iasă singur din casă înainte ca flăcările să se înteţească.

„S-a intervenit cu trei echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea şi un echipaj SAJ. Incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, extinzându-se şi la locuinţă. Ocupantul acesteia s-a autoevacuat. A primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SAJ, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. A suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feţei”, a transmis reprezentantul ISU.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de la sosirea pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii focului fiind jarul căzut pe podea din sistemul de încălzire.