Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Happy young woman relaxing at home

Este un fotoliu cu funcție de relaxare o investiție bună pentru locuința ta?  Verifică ce contează când cauți o astfel de piesă

Cei mai mulți oameni investesc sume mari de bani într-o canapea atunci când vine vorba despre un loc confortabil din sufrageria lor. Dar merită să îți îndrepți atenția și către un fotoliu relaxant, care îți va oferi și mai mult confort. De ce este o idee bună să cumperi acest tip de mobilier?

Fotoliu relaxare – ce beneficii aduce?

Alegerea unor fotolii relaxare îți va aduce o doză maximă de confort, care se datorează mai multor elemente, printre care materialele de calitate și design-urile moderne și atractive, pentru a se potrivi perfect în multe interioare.

 Unele modele oferă posibilitatea de a fi reglate, ceea ce permite diferite variante suplimentare de poziționare a corpului, permițându-ți să te odihnești în poziția preferată. Dacă ești în căutarea celui mai bun fotoliu de relaxare, mizează pe un model cu cotiere și tetieră. Sau, dacă vei opta pentru un fotoliu rabatabil alimentat prin cablu USB și comandă electrică, alegerea unei poziții de relaxare va fi apreciată de oameni de toate vârstele.

Fotoliu relaxare – ce este important de știut?

Fotoliile de relaxare pot avea diverse funcții. Bineînțeles, în afară de modelele cu dotare standard, pe care le au de obicei majoritatea acestui tip de mobilier( de exemplu, un fotoliu cu suport pentru picioare sau un spătar și cotiere reglabile), merită luată în considerare achiziționarea unui fotoliu cu posibilitatea de rotire sau un fotoliu suspendat

Atunci când alegi un astfel de fotoliu, trebuie să acorzi atenție în primul rând esteticii. Un anumit model nu trebuie doar să te atragă, ci și să se potrivească perfect în interiorul sufrageriei sau biroului. Trebuie să ajustezi dimensiunea dorită, iar apoi forma. Căci vei putea alege nu doar un model clasic, ci și într-o formă mai expresivă, care poate adăuga o expresie unică oricărui interior. 

În privința dimensiunilor, merită să optezi pentru o adâncime a șezutului de 40 de centimetri și o lățime de cel puțin 50 de centimetri. Fotoliile de relaxare pentru living ar trebui să aibă și un spătar suficient de înalt. Nu uita de cotiere, care trebuie să aducă, de asemenea, confort, dar optează și pentru o tapițerie de calitate. Și toate acestea pentru a te bucura de o mobilă cu un aspect impecabil, care îți va oferi multe momente de relaxare pentru mulți ani.

Sursa de imagine: Africa Studio – stock.adobe.com