Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BLACK FRIDAY 2013. Care sunt magazinele online din România unde poţi face cumpărături de „VINEREA NEAGRĂ”

În fiecare an, ultima zi de vineri a lunii noiembrie este ziua reducerilor, denumită Black Friday. Anul acesta Black Friday pică vineri, 29 noiembrie. Isteria promoţiilor şi reducerilor de preţ care va culmina în acea dată poate să te păcălească dacă nu eşti atent, spun specialiştii.

Întrucât fenomenul a luat amploare în toată lumea, iar clienții devin tot mai interesați, odată cu reducerile oficiale, apar și oferte false, care nu fac parte din promoția Black Friday 2013.

Publicaţia The Atlanta Journal a publicat un articol în care oferă cititorilor mai multe sfaturi pentru a nu se lăsa înşelaţi.

Jurnaliștii îi îndeamnă pe oameni să studieze cu atenție ofertele la produsele pe care doresc să le achiziționeze, însemnând preț și caracteristici. Astfel, atunci când apare explozia de reduceri, să știe care sunt cele reale și convenabile.

De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să-și facă o strategie, să știe clar ce produse vor să cumpere și din ce magazine. Asta îi va ajuta să se concentreze asupra lucrurilor de care chiar au nevoie și să economisească bani.

Pentru a ajunge cât mai repede la produsele dorite, se recomandă o parcurgere prealabilă a magazinelor, pentru a știi unde sunt așezate produsele avute în vedere.

Iată lista cu principalele magazine care vor afişa REDUCERI pentru BLACK FRIDAY 2013, VINEREA NEAGRĂ:

Magazine cu produse IT:

eMAG

Evomag

PC Garage

F64

ClickShop

Marketonline

Azerty

Magazinultau

Magazine cu electrocasnice:

Altex

Domo

Carrefour

Flanco

Magazine de fashion, încălţăminte şi accessorii:

TinaR

Ecco Shoes

Miniprix

Boutique Mall

Magazine de cărţi:

Nemira

Elefant.ro

Libris

Okian

BookCity

Magazine cu jucării şi articole pentru copii:

Bebe Bliss

Best Kids

DinoLand

101 Jucării

Cadouri:

E-Cadou

USBMania

FunGift