Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

3 milioane lei investiți pentru consolidarea râului Luncavăţ! Directorul Prală a dat ordinul de începere a lucrărilor

Lucrările programate în acest an de Administrația Bazinală de Apă (ABA) Olt pentru amenajarea şi întreţinerea cursurilor de apă includ şi consolidări ale malurilor în zonele cu probleme. O astfel de lucrare va fi realizată pe râul Luncavăţ, pe sectorul Popeşti – Oteşani – Măldăreşti.

„Astăzi mai dau un ordin de începere de lucrare pe Luncavăţ, care cuprinde trei localităţi: Popeşti, Oteşani şi Măldăreşti. Este vorba de consolidarea râului Luncavăţ (praguri, etc.). Eu acum mă duc acolo, la primărie, predau amplasamentul, dăm ordinul de începerea lucrărilor. A fost licitaţie publică pe SEAP. Este vorba de o investiţie de 3 milioane lei noi. În acelaşi timp, pe situaţii de urgenţă, mai dăm drumul la alte şase lucrări în judeţul Vâlcea şi urmează ca proiectanţii să vadă amplasamentele” a declarat directorul ABA Olt, Ştefan Prală.

Acesta este al doilea proiect din anul acesta pentru care Ştefan Prală a dat ordin de începere a lucrărilor. De asemenea, Ştefan Prală ne asigură că încă trei lucrări începute anul acesta, vor fi terminate până la sfârşitul anului, este vorba de Nicolae Bălcescu, Băbeni şi Vaideeni. Luna aceasta vor mai fi începute încă şase lucrări, de către ABA Olt, în judeţul Vâlcea.