Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Elevii unui liceu din Râmnicu Vâlcea vor face cursuri online. VEZI CARE!

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, prin Hotărârea nr. 2/2022, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, solicitarea Consiliului de Administraţie al Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea de a trece în scenariul 2 de funcţionare, respectiv cursuri online pentru toate clasele din respectiva unitate de învăţământ.

Măsura se aplică pe o perioadă de 10 zile, începând de mâine, 1 februarie, cursurile cu prezenţă fizică urmând să fie reluate pe 11 februarie.

Solicitarea de a trece la scenariul 2 de funcţionare a fost făcută de Consiliul de Administraţie al Colegiului Energetic în baza articolului 3 şi a articolului 6, alin. 7, din Ordinul comun al ministerelor educaţiei şi sănătăţii nr. 5338/2015/01.10.2021, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările şi completările ulterioare.

Hotărârile CJSU Vâlcea se găsesc pe site-ul ISU Vâlcea: http://www.isuvl.ro/03.%20Interventie/CJSU/Hotarari%20CJSU.html.