Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE! Faurecia începe producţia la VÂLCEA

Fabrica de tapițerii pentru industria auto se va deschide în localitatea Budeşti, judeţul Vâlcea, de către producătorul francez de echipamente auto Faurecia în data de 1 martie 2016. Anunţul a fost făcut de conducerea Primăriei Budeşti, pe pagina de socializare a instituţiei.

Firma din Franţa a investit la Râmnicu Vâlcea peste 12 milioane de euro. Forța de muncă angajată a companiei, care s-a dublat din ianuarie 2015, va continua să crească odată cu crearea a 600 de noi locuri de muncă până în martie 2016.

„După cum știți, fabrica Faurecia din comuna noastră va începe, în data de 1 martie, activitatea de producție. În acest sens, îi informăm pe cei interesați că se caută 8 muncitori necalificaţi în confecţii (încadrarea în muncă este pe durată determinată de 6 luni), 1 mecanic (vechime în domeniu minim 1 an, studii de specialitate, Încadrarea în muncă este pe durată determinată de 6 luni), 4 operatori confecţioneri industriali (vechime în domeniu minim 6 luni, încadrarea în muncă este pe durată determinată de 6 luni). Relații suplimentare puteți obține la telefon 0737/977123 sau e-mail [email protected]”, arată Primăria comunei Budeşti într-o informare de presă.