Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu şi-a dat DEMISIA din PDL. Îl vor urma 500 de membri?

Decizie ŞOC a deputatul PDL Romeo Rădulescu, care marţi, 16 septembrie a.c., şi-a dat demisia din PDL Vâlcea. Fostul primar al Râmnicului susţine că nu mai poate rămâne în partid în condiţiile în care întreaga activitate a PDL Vâlcea este coordonată de Mircia Gutău. Astfel, Romeo Rădulescu trece în grupul independenţilor în Camera Deputaţilor. „De ieri am mi-am dat demisia din PDL pentru că nu reuşeam să mă compatibilizez deloc cu conducerea partidului. Atâta timp cât cei de la vârful partidului sunt coordonaţi de infractorul Gutău cu mouse-ul, eu nu mai am loc în PDL. Am crezut că acest partid este unul democrat, am respectat statutul şi termenele, însă ei şi-au bătut joc de toată munca mea” – ne-a declarat deputatul Romeo Rădulescu.

De asemenea, acesta estimează că peste 500 de membri ai organizaţiei municipale a PDL îl vor urma şi vor părăsi partidul. În acest sens, joi, la ora 19.00, va avea loc o întâlnire a deputatului cu aceşti membri pentru a le explica decizia de părăsi PDL.

Bulacu, „lacrimi de crocodil” pentru Rădulescu

Preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, susţine că regretă plecarea lui Rădulescu, însă în ultimul timp atmosfera devenise extrem de tensionată între grupul deputatului şi restul partidului. „Nu mă bucur de plecarea unui membru al PDL, mai ales dacă el e parlamentar. Pe de altă parte, Romeo nu a mai fost al PDL-ului în ultima perioadă, cel puţin la Vâlcea nu. Faptul că dă vina pe conducere, că am fi noi vânduţi unui infractor, o spune doar ca să găsească pretexte. Nu e nimic adevărat din ceea ce spune. Am aflat din presă, ceva oficial nu avem, dar dacă e să plece asta este! Nici să stăm într-o incertitudine permanentă nu e OK, nici să facă numai declaraţii împotriva partidului nu e OK. Una peste alta, nu este un lucru cu care să mă laud, dar e decizia lui. Nu am avut nimic cu Romeo, i-am reproşat doar faptul că nu a condus bine organizaţia municipală, în ultima perioadă.”

Cosmin Constantinescu: „Nu sunt prea vesel că plec de la PDL”

Liderul aleşilor locali din Consiliu Local al Primăriei Râmnicului şi un apropiat al deputatului Romeo Rădulescu, Cosmin Constantinescu susţine că nu-l dă veselia afară din casă că a trebuit să părăsească PDL. „Nu sunt vrea vesel că plec de la PDL. Însă, în viaţă, nu se ştie când drumurile noastre se vor intersecta. Am toată deschiderea către PDL, însă nu cu aceşti oameni la conducerea partidului. Avem principii de viaţă diferite şi nu cred că putem lucra împreună. E bine să pleci la drum cu oameni pe care te poţi baza, iar acest conducător care este numit, nu mi-a câştigat încrederea. Le doresc succes, iar viaţa va stabili, dacă decizia noastră a fost una corectă. Poate ne vor aprecia mai mult în calitate de adversari” – a concluzionat Cosmin Constantinescu.