Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: captura video

VIDEO ŞOCANT: Atentatul terorist din Tunisia

Foto: captura videoATENŢIE! Imagini cu un puternic impact, care vă pot afecta emoţional!

O înregistrare şocantă a atentatului terorist comis vineri, 26 iunie, pe o plajă din Sousse – Tunisia, care s-a soldat cu 38 de morţi, între care cetăţeni tunisieni, britanici, germani, belgieni, francezi şi un irlandez, circulă pe reţelele de socializare.

Înregistrarea îl arată pe ucigaşul Seifeddine Rezgui, student de 23 de ani, cum se plimbă lent printre cadavrele victimelor sale. Înregistrarea, având o durată de 10 minute şi 18 secunde, este făcută cu telefonul mobil de către un tunisian. De la începutul înregistrării se aud zgomotele focurilor de armă, iar apoi se vede cum tunisianul urmăreşte ucigaşul de la distanţă, trecând printre corpurile însângerate şi fără viaţă ale turiştilor.

„Pentru ce omori oameni? De ce?”, este auzit cum spune în arabă autorul înregistrării. Ucigaşul este văzut apoi mergând liniştit pe malul mării. Imaginile prezintă apoi o stradă de lângă hotel unde izbucnesc noi focuri de armă. Acolo, Seifeddine Rezgui a fost doborât de autorităţi, dar scena nu apare în înregistrare.

https://www.youtube.com/watch?v=l6mynzGJE7k

video: youtube/ Kerim Derim