Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ei sunt câștigătorii biletelor GRATIS la Gașca Zurli

În urma extragerii organizată pe random.org, cei 5 câştigători sunt:

  • Iosif Iulian;
  • Adina Mariana;
  • Dita Gheorghe;
  • Samziana Constantinescu;
  • Maria Gabor.

Câștigătorii vor fi contactați de VOCEA VÂLCII pentru a-și lăsa numele și numărul de telefon, iar invitația cu 2 bilete se ridică în data de 1 aprilie 2017, înainte de intrarea în sala de spectacol în ziua evenimentului. În 4 martie, Gașca Zurli pleacă în cel mai mare turneu din istoria trupei! O super producţie, un spectacol unic în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale. Cu spectacolul ZECE ZURLI, Gaşca Zurli marchează împlinirea celor 10 ani de Zurli în România.

În acest show apar toate personajele atât de iubite de copii iar producţia vine cu cântece şi personaje noi. În ţară, spectacolele sunt organizate în săli polivalente şi săli de sport, acolo unde s-au putut obţine înţelegeri cu administratorii acestor spaţii. Încercăm să acoperim toată ţară şi să ne întâlnim cu cât mai mulţi prieteni.

Harta turneului acoperă toate zonele geografice. Preţul biletelor este de la 30 de lei la 150 de lei, biletele din această categorie includ şi întâlniri speciale cu Gaşca Zurli. 10 personaje, 10 cele mai iubite cântece, 10 motive să ajungi la acest spectacol eveniment care este produs o singură dată: primăvara lui 2017.

Oraşele în care ajungem sunt: Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Botoşani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti. Vom străbate peste 15.000 de kilometri într-o echipă de 30 de oameni. Ne vom întâlnim cu peste 50.000 de spectatori.

În fiecare oraș vom organiza concursuri speciale şi vom acorda unor fani şansa de a urca pe scenă alături de cele mai iubite personaje din România. Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli şi-au făcut bagajele.

Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, creatoarea acestui mega concept a pregătit pentru ei multe surprize pe parcursul întregului turneu care durează o lună şi jumătate.. Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro http://www.eventim.ro/ro/bilete/gasca-zurli-turneu-national-10-ramnicu-valcea-sala-sporturilor-traian-942095/performance.html și la magazinele partenere Eventim din orașul dumneavoastră.

CATEGORIA III – 30 LEI / bilet
CATEGORIA II – 60 LEI / bilet
CATEGORIA I – 100 LEI / bilet
CATEGORIA VIP – 150 LEI / bilet

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv copiii sub 2 ani plătesc bilet.

Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Vă rugăm nu întârziaţi! Atenţie se filmează!

RÂMNICU VÂLCEA: 1 Aprilie 2017 – Sala Sporturilor „Traian” – ora 17:00

Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/gasca-zurli-turneu-national-10-ramnicu-valcea-sala-sporturilor-traian-942095/performance.html) și de la magazinele partenere Eventim din Râmnicu Vâlcea:

Germanos Vâlcea – Calea lui Traian Nr.114, Bl.L
Pentru asistență tehnică și rezervare bilete – Telefon: 1951
Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus)
Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.