Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viperele trag tare în cantonament

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea au intrat în cantonament la baza sportivă din Zăvoi. Timp de zece zile, elevii lui Alex Pelici vor face câte două antrenamente zilnice şi se va pune accentul pe acumulările fizice. Primul meci amical va avea loc pe 19 iulie, contra campioanei din Vâlcea, Flacăra Horezu. În regim de cantonament au intrat 25 de fotbalişti dintre care 12 juniori. La debutul sezonul, FRF le impune echipelor de eşalon inferior loturi de maximum 25 de jucători iar în teren trebuie să fie în permanenţă doi fotbalişti Under 19.

Lotul care a intrat în cantonament:

Portari: Fildan, Dozescu (junior), D. Geantă, Sporea (junior);

Fundaşi: Deaconescu, I. Stoica, Pîrvulescu, Cucui, Al. Ionescu, A. Marin (junior), Cârciumaru (junior), Bratu (junior);

Mijlocaşi: A. Neagoe, Iordache, Dumitraşcu, Firţulescu, Piscanu (junior), M. Ion (junior), Preda (junior), Cl. Ştefan (junior), Georgescu (junior);

Atacanţi: M. Staicu, B. Geantă, Luduşan (junior), Petrescu (junior);

Antrenori: Alexandru Pelici (principal), Roberto Ivan (secund), Alexandru Ciobanu (preparator fizic).

„Mă voi bate pentru un loc de titular”

Cosmin Piscanu este unul dintre fotbaliştii tineri care vor avea şansa să îşi demonstreze valoarea în sezonul viitor. Mijlocaşul de la CSM este decis să profite din plin şi să îşi câştige un loc de titular: „O să fie greu în acest cantonament, trebuie să trecem cu bine peste antrenamente, peste acumulările fizice care ne vor ajuta în timpul campionatului. În ceea ce mă priveşte, voi munci pentru a câştiga un loc de titular, asta îmi doresc. Pentru noi, jucătorii tineri, noul regulament este o şansă în plus de afirmare. În teren trebuie să fie în permanenţă câte doi jucători sub vârstă şi asta ne ajută. În ceea ce priveşte echipa, sperăm să ajungem în play-off şi apoi cât mai sus în clasament.”

„Am ales să vin la CSM pentru că aici este un staff profesionist”

Călin Fildan a venit de la FC Bihor Oradea pentru a apăra poarta echipei din Zăvoi în condiţiile în care în lot nu mai este niciunul dintre cei trei portari din lotul care a terminat sezonul trecut: Andre Popescu, Daniel Popescu şi Angi Prvulovic. Călin explică de ce a ales Vâlcea, chiar dacă a mai avut câteva oferte şi ce îşi doreşte la CSM: „Toţi fotbaliştii ştiu că la începutul pregătirilor de vară este cantonamentul centralizat, o perioadă dificilă peste care trebuie să trecem cu bine. Suntem profesionişti şi face parte din meseria noastră. Am ales să vin la CSM Râmnicu Vâlcea pentru că aici este un colectiv unit, un staff profesionist. Am vrut să lucrez cu Alex Pelici şi cu Robert Tufişi. În plus, CSM Râmnicu Vâlcea este un club cu nume care a avut evoluţii bune în ultimii ani. Pentru noi o să urmeze un campionat puternic, dificil, aşteptăm să vedem care o să fie şi obiectivul stabilit de conducerea clubului. Cred că vom avea un lot care o să facă faţă competiţiei, Personal îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine şi să ajut echipa să câştige cât mai multe meciuri. „

Luduşan promite goluri multe

Andrei Luduşan este una dintre achiziţiile din această vară ale echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Atacantul adus în Zăvoi de la FC Bihor Oradea speră să joace în cât mai multe meciuri şi să înscrie goluri importante pentru „viperele albastre”. „La Vâlcea este un lot frumos, cu mulţi fotbalişti tineri. Alături de domnul Pelici şi de tot staff-ul sperăm să facem o figură frumoasă în campionatul viitor. Am ales să vin la Vâlcea pentru a lucra din nou cu Alex Pelici, ştiu cât de bine pregăteşte un fotbalist şi câtă încredere îi dă. Acum suntem în cantonament, este o perioadă grea dar normală, o perioadă în care trebuie să acumulăm, avem nevoie de aceste antrenamente. Eu sper să joc în cât mai multe meciuri şi să înscriu multe goluri. Ca o concluzie, să îmi ajut cât mai mult echipa”, spune internaţionalul de juniori.