Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Viperele” de la CSM Râmnicu Vâlcea, victorie în primul amical al iernii

CSM s-a impus la Piteşti cu 2-1 în faţa lui SCM, golurile echipei noastre fiind marcate de Adi Codin şi Darius Preda

Echipa noastră a jucat azi, pe terenul sintetic al Complexului „Nicolae Dobrin” din Trivale primul meci amical al pauzei competiţionale, în faţa formaţiei SCM, lidera clasamentului în eşalonul al treilea. CSM a controlat întâlnirea în marea ei majoritate şi a intrat la cabine în avantaj după reuşita lui Adi Codin din minutul 30, „Cobra din Şirineasa” punctând din interiorul careului după o centrare a lui Adi Popa. Gazdele au reuşit să egaleze la mijlocul reproizei secunde dar victoria a revenit echipei noastre după reuşita juniorului Darius Preda, şut sec după o deviere a lui Bogdan Geantă. Tehnicianul principal al echipei noastre, Alex Pelici, a rulat întreg lotul de fotbalişti, singurii care nu au făcut deplasarea fiind Daniel Popescu şi Ovidiu Mihai, uşor accidentaţi.

În prima repriză CSM a început în formula: A. Popescu – Samson, Pârvulescu, I. Stoica, Al. Ionescu – Iordache, Ov.Popescu, Codin, Konyeha, Ad. Popa – Himcinschi. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Prvulovic, Eremia, D. Dumitraşcu, Marin Andrei, Neagoe, melcea, Piscanu, Marian Auraş Ion, Staicu, D. Preda şi M. Deaconescu.

Pentru echipa noastră viitoarea partidă amicală va avea loc vineri, de la ora 11.00, tot în deplasare cu Atletic Bradu.

„În această perioadă nu urmărim neapărat rezultatele din meciurile amicale dar este bine pentru moralul băieţilor că am învins. A fost o mişcare bună şi un test util având în vedere stadiul de pregătire în care ne aflăm. Trebuie să creştem de la meci la meci şi să fim în vârf de formă maximă la reluarea campionatului.”, spune Alexandru Pelici.