Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Naţionala de Fotbal a României, meciuri decisive pentru calificarea la Euro 2016

Echipa Naţională de Fotbal a României se află într-un moment extrem de important pentru viitorul tricolorilor. Cele două meciuri din această săptămână sunt decisive pentru calificarea la Euro 2016, iar dacă jucătorii români nu vor obţine cel puţin 4 puncte, pot spune adio turneului final.

Meciurile vor avea loc pe data de 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, cel cu Finlanda, şi pe 11 octombrie, de la ora locală 17:00 (19:00 ora României), cel cu Insulele Feroe.

Deşi afirmă că jucătorii Naţionalei sunt concentraţi, totuşi selecţionerul Anghel Iordănescu atrage atenţia că vor fi două meciuri dificile, în special cel cu Finlanda de acasă.

„Sunt cele mai importante două jocuri din această campanie, pentru că de rezultatul lor depinde calificarea la Euro. Întâlnim un adversar care a câştigat şase puncte în ultimele meciuri şi care a ajuns în situaţia de a spera la poziţia a treia. Schimbarea antrenorului, care a schimbat sistemul de joc, i-a adus pe finlandezi în această situaţie.

Finlandezii vin de azi la Bucureşti pentru că au speranţe că pot obţine un rezultat bun cu noi şi se pot califica la baraj. Suntem încrezători, optimişti, dorim să simplificăm şi mai mult ecuaţia calificării printr-un joc bun care să ne asigure acest lucru” – a declarat Anghel Iordănescu.