Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fotbal, Liga a II-a: Viperele Albastre se reunesc în Zăvoi

S-a terminat pauza de iarnă pentru fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea. Viperele Albastre se reunesc marţi, în Zăvoi, pentru primul antrenament al anului 2016 şi vor trebui să treacă printr-o perioadă dificilă a anului. Până la finalul săptămânii vor avea loc antrenamente de refacere şi reacomodare la efort. Începând cu primele zile ale săptămâniii viitoare se intră în cantonamentul centralizat, care o să fie organizat la baza sportivă proprie şi în cadrul căruia se va pune accentul pe acumulările fizice.

Până la reluarea campionatului, programată pentru ultima sâmbătă a lunii fabruarie, Călin Fildan şi compania vor susţine o serie de meciuri amicale. De menţionat este faptul că etapa cu numărul 19 ar putea să fie amânată pentru o săptămână în cazul în care vor cădea ninsori abundente care vor face trerenurile impracticabile. De asemenea, este foarte probabil ca Seria de Vest să îşi reia meciurile cu două echipe mai puţin faţă de anul 2015. FC Caransebeş este ca şi desfiinţată şi urmează doar să se oficializeze actele. De asemenea, FC Bihor Oradea aşteaptă decizia instanţelor de judecată în ceea ce priveşte falimentul.

Doi plecaţi, doi veniţi

În această iarnă nu au avut loc schimbări majore în ceea ce priveşte lotul echipei din Zăvoi. La capitolul „plecări sigure” este golgheterul echipei din primele 18 runde ale campionatului, Marius Staicu, cel care a ales să semneze cu principala favorită la promovare, Gaz Metan Mediaş. De asemenea, aproape de a pleca este şi Marius Tomozei, cel care este în discuţii avansate cu două formaţii de prim eşalon, FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti, ambele aflate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. S-a mai spus că şi alţi fotbalişti ar dori să îşi găsească alte angajamente dar, cel puţin deocamdată, nu este nimic sigur. Tot două sunt şi transferurile realizate de Viperele Albastre. În Zăvoi vor evolua internaţionalul de juniori, Kevin Trabalka, împrumutat de la Dinamo Bucureşti şi Răzvan Dâlbea, adus de la Unirea Târlungeni.