Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe familiei Cîlea

Dispariţia dintre noi a lui Ion Cîlea reprezintă o pierdere importantă nu numai pentru cunoscuţi şi apropiaţi, oameni a căror viaţă a marcat-o prin forţa şi prin prezenţa sa permanentă de spirit, ci şi pentru social-democraţia din România. Pe parcursul întregii sale cariere politice, Ion Cîlea a fost un exemplu de devotament, de abnegaţie şi de seriozitate, într-un mediu politic ce îi va simţi fără îndoială lipsa.
În cei aproape zece ani în care s-a aflat în fruntea organizaţiei judeţene Vâlcea, Ion Cîlea a reuşit să transforme această organizaţie într-una dintre cele mai puternice şi mai dinamice filiale social-democrate din România. În acelaşi timp, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea a fost promotorul unui stil eficient de a face administraţie publică, apropiat de cetăţeni şi de nevoile lor.
În aceste momente dificile, îmi exprim compasiunea faţă de familie şi faţă de toţi cei care au fost apropiaţi de Ion Cîlea. Suntem alături de ei la acest moment de pierdere imensă!
Dumnezeu să-l odihnească!

Victor Ponta, PREŞEDINTE PSD