Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMAGINI SFÂŞIETOARE: Patroana de la Valoris a fost înmormântată la Stăneşti (FOTO)

Jale mare în comuna Stăneşti Vâlcea, acolo unde duminică, 23 noiembrie a.c. a fost înmormântată Mihaela Ochea, cea care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţia petrecut pe A1. Peste 1200 de oamenii au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost un stâlp al comunităţii, care avea întotdeauna o vorbă bună pentru oricine şi care, atunci când se întorcea la locul său de baştină uita pentru câteva clipe de tumultul şi stresul vieţii de la oraş.
Mihaela Ochea a fost înmormântată la biserica Cuvioasa Parascheva din comuna Stăneşti, satul Vîrleni, iar cortegiul funerar a avut mai bine de 400 de coroane. Soţul îndurerat s-a aflat tot timpul în spatele sicriului, mult prea şocat de cele întâmplate, ca să înţeleagă de ce Dumnezeu a ales să o ia la el pe Mihaela, mamă a doi copii de 10 şi 12 ani.
DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Sfârşit tragic

Reamintim că Mihaela Ochea de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut viaţa în urma unui teribil accident de circulaţie, care a avut loc la kilometrul 49 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Patroana de la Valoris se întorcea de la Bucureşti cu marfă pentru magazinele Valoris, aflându-se pe scaunul din dreapta al unei dube deţinute de societate.
Şoferul dubei, Teodor Ciobanu, care nu ştie cum a scăpat cu viaţă, povesteşte că s-a trezit pur şi simplu acroşat violent de un TIR, condus de un şofer polonez, care mergea în aceeaşi direcţie. În urma impactului violent, Mihaela Ochea a fost aruncată din dubă, iar mai multe autoturisme au trecut peste trupul ei. La faţa locului, anchetatorii au mai găsit doar o mână din corpul femeii, trupul neînsufleţit fiind târât pe asfalt mai bine de 5 kilometri. Poliţiştii şi ambulanţierii ajunşi acolo au fost şocaţi de imaginile văzute la faţa locului, trupul femeii fiind practic de nerecunoscut.
Poliţiştii veniţi la faţa locului au avut nevoie de mai bine de o jumătate de oră pentru a efectua măsurătorilor regulamentare, iar ambulanţierii au adunat pur şi simplu, de pe asfalt, rămăşiţele trupului neînsufleţit al celei care a fost Mihaela Ochea.
„Am găsit braţul amputat al victimei şi cadavrul ei la aproximativ 5 kilometri. Prezenta leziuni incompatibile cu viata, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Mihaela Ciobanu, asistent medical la Serviciul de Ambulanţă Titu.

Mai bine de două ore, circulaţia pe autostradă a fost blocată pe sensul către Piteşti. Conducătorii auto sunt cercetaţi acum pentru ucidere din culpă, urmând ca poliţia să stabilească vinovaţii tragediei.