Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dragostea şi căsătoria în funcţie de zodie…

BERBEC

Odată intrat într-o relaţie, Berbecul are foarte multe aşteptări de la persoana iubită şi nu se sfieşte să le exprime foarte clar. Vrea toată atenţia şi nu acceptă nici în ruptul capului infidelitatea partenerului. Asta nu înseamnă că oferă în schimb aceleaşi lucruri.

Iubeşte competiţia şi provocările. Îi place să savureze gustul victoriei, deci trebuie lăsat să cucerească, să facă el primul pas. Asta nu înseamnă că îi place să câştige uşor. Pentru un Berbec, cu cât concurenţa este mai acerbă şi cu cât pare mai greu, cu atât este mai stimulat să intre în joc.

Pe de altă parte, relaţia cu acest nativ nu poate intra niciodată în rutină, pentru că va face tot posibilul să păstreze flacăra pasiunii vie. Se căsătoreşte spontan, fără prea multe planuri făcute dinainte şi fără să premediteze evenimentul. El face pur şi simplu ce şi când simte. Totuşi, din clipa în care a spus „da”, face tot posibilul să-şi sprijine partenerul şi este foarte devotat familiei.

TAUR

Taurul se urneşte greu în toate domeniile vieţii, deci şi în dragoste. Are nevoie să se asigure că merită să se implice emoţional şi fuge de flirturi sau conjuncturi frivole. Dacă totuşi ai reuşit să cucereşti inima unui Taur, probabil că după o perioadă destul de scurtă de timp, relaţia va intra într-o normalitate vecină cu rutina.

Taurul iubeşte mai mult decât orice pe lumea asta, stabilitatea şi siguranţa. Iubirea pe care o manifestă este predominant fizică, senzuală. Investeşte cu greu încredere şi sentimente în cineva, dar când o face, poate fi pentru toată viaţa. În mod sigur nu este persoana lângă care să simţiţi gustul aventurii sau să ai parte de focuri de artificii, dar poţi fi sigur că sentimentele tale sunt încredinţate cui trebuie. Căsătoria nu-l sperie câtuşi de puţin, dacă simte că a găsit persoana potrivită. Şi cum nu-i plac schimbările şi nici conflictele, va face tot posibilul să păstreze căsnicia, chiar şi atunci când acest lucru pare imposibil.

GEMENII

Pentru orice nativ Gemeni, este foarte importantă comunicarea, rezonanţa mentală. Dacă vrei să-l cucereşti sau să-i stârneşti interesul, trebuie să fii înzestrat în primul rând cu simţul umorului, cu inteligenţă, curiozitate şi mobilitate verbală. Nu poate concepe o relaţie fără comunicare sau fără mişcare. Şi nu va accepta niciodată să stea legat de casă sau de tine, oricât de mult te-ar iubi. Are nevoie să fie mereu în mişcare, să exploreze noi spaţii şi medii, să cerceteze, să se documenteze, chiar să flirteze. Dacă eşti dispus să-i ţii isonul, cu atât mai bine. Dacă nu, lasă-i spaţiu să se manifeste. Funcţionează după principiul „ţine-mă strâns şi mă vei pierde, lasă-mă liber şi voi fi al tău”.

Acest nativ este destul de sensibil, contrar aparenţelor. Cauta partenerul perfect şi se poate întâmpla să sufere foarte mult atunci când nu-l găseşte sau când constată că s-a înşelat. Căsătoria nu este o decizie uşoară pentru acest nativ independent şi liber.

RAC

Abia după ce se convinge că ţii la aceleaşi valori, că eşti o persoană de încredere, că vrei o relaţie stabilă şi îţi iubeşti familia, este dispus să renunţe la masca de protecţie şi să te lase să intri în sufletul lui. Iar apoi, te poţi baza pe el până la capăt, pentru că îţi va oferi totul şi te va face să te simţi cel mai iubit om de pe planeta.

Nicio altă zodie nu dă dovadă de mai multă sensibilitate şi mai mult romantism, decât Racul. Are nevoie de dragoste şi protecţie, ca de aer. În egală măsură, îi place să fie ca o cloşcă cu partenerul. Dar asta numai după ce i-ai pătruns în inimă. Pentru că Racul este „dur în exterior şi sensibil în interior”, uneori e greu de intuit de la început. E de la sine înţeles că iubeşte ideea de familie, deci şi de căsătorie. Mai ales dacă iubeşte, nu ezită să meargă cu tine la altar. Iar odată pasul făcut, va face tot posibilul să rămână lângă tine.

LEU

Leul este poate cel mai devotat partener, în sensul că ştie să sprijine, să fie co-echipier (chiar dacă de fapt el conduce), să molipsească de optimism şi bucurie de viaţă, să te înveţe atitudinea care atrage bunăstarea. Dacă e îndrăgostit, nu stă prea mult pe gânduri până să spună „da”. Uneori chiar se grăbeşte.

Vrei să atragi privirea unui Leu? Atunci străluceşte! Da, pur şi simplu străluceşte, remarcă-te prin ceva, fii elegant, rafinat, ieşit din tipare! Îmbracă-te modern şi, mai ales, fii manierat! Impresionează prin inteligenţă! Dacă ţi se pare greu sau inutil, atunci Leul nu e de tine. Pentru că nu-şi va mentine privirea asupra oricui. Pur şi simplu nu-şi va pierde timpul. Dar dacă ai reuşit să-l impresionezi, să-l mişti, să-l inspiri, al tău este. Odată câştigat, acest nativ merge cu tine până în pânzele albe. Dar nu uita să-i dai porţia zilnică de laude şi aprecieri. Altfel, îşi pierde interesul.

FECIOARA

Dacă ai convins o Fecioară să se prezinte la starea civilă, poţi fi sigur că-ţi va fi dedicată în totalitate, până la capăt. Semn analitic, perfecţionist şi logic, Fecioara poate să aştepte mulţi ani până când să fie sigură că şi-a găsit jumătatea. Acest nativ nu acceptă pe oricine în viaţa lui. Ca să-l cucereşti, trebuie mai întâi să-l impresionezi prin aspectul exterior îngrijit şi o igienă impecabilă. Ţine foarte mult la detalii precum manichiura sau lustrul pantofilor.

Însă odată ce ai trecut acest test, ai şanse mari să fii acceptat ca potenţial partener. Fecioara are nevoie de asemenea să-i dovedeşti onestitatea, răbdarea şi sinceritatea. Dacă şi acest test a fost trecut cu brio, poţi avea o relaţie ca la carte, cu condiţia să-i mai treci cu vedere cicălelile necontenite şi criticile ascuţite. De asemenea, nu te aştepta să te laude prea des, pentru că nu o va face. E mai degrabă atentă la ce nu e bine, ce e greşit şi trebuie schimbat, reparat.

BALANŢA

Nu suportă vulgarităţile, aşa că nu va accepta pe cineva lipsit de maniere elegante, în preajma sa. De asemenea, agresivitatea îi este complet străină şi o consideră inutilă şi inadmisibilă, mai ales în cuplu. Balanţele se căsătoresc cel mai repede, spun statisticile. Sau cel puţin, asta îşi doresc in secret. Şi nu e greu de crezut, dacă ne gândim că aceşti nativi pur şi simplu sunt făcuţi pentru relaţii, pentru socializare, pentru a împărţi cu ceilalţi. Pentru ei, viaţa însăşi este un perpetuu parteneriat.

Orice Balanţă îşi doreşte din tot sufletul să aibă linişte, armonie şi dragoste. Un nativ Balanţă este gata să facă aproape orice compromis, pentru a -şi menţine relaţiile şi a păstra armonia. Se înţelege că şi în dragoste are aceeaşi atitudine. Îşi doreşte un partener cu care să comunice, cu care să aibă interese intelectuale comune şi care să-l sprijine în tot ce-şi propune să facă, ba chiar să-i mai dea câte un brânci când se lasă cuprins de comoditate.

Uneori, Balanţele devin dependente de partener.

SCORPION

Alături de un Scorpion, poţi încerca sentimente contradictorii, poţi gusta senzaţii extrem de intense, uneori abisale. Totul este la extreme, totul este un amestec de agonie şi extaz. Pentru că Scorpionului nu-i plac căile de mijloc. Odată ce s-a decis să se căsătorească cu tine, fii sigur că te vei trezi la starea civilă, înainte să-ţi dai seama ce faci. Odată oficializată relaţia, poate da dovadă de un devotament incredibil (uneori de o posesivitate insuportabilă) şi cere acelaşi lucru şi de la tine.

Este cel mai pasionat, intens şi profund semn din tot zodiacul. Dacă un nativ Scorpion şi-a pus în minte să te cucerească, nu se va lăsa până când nu va reuşi. Orice îşi pune în minte realizează, pentru că are o tenacitate de neclintit. Pur şi simplu găseşte strategiile potrivite, dar care nu vor fi la vedere niciodată. Adesea cucereşte prin aerul misterios, intensitatea privirii, senzualitate şi magnetism. Odată ce ai acceptat curtea unui Scorpion, trebuie să ştii că e un drum cu un singur sens. Nu vei scăpa prea uşor de el, chiar dacă relaţia nu mai merge şi-ţi doreşti să renunţi. Pentru că o ia ca pe un eşec personal şi nu poate suporta asta.

SĂGETĂTOR

Odată ce ai început o relaţie cu un Săgetător, este ca şi când ai trăi aventura vieţii tale. Lângă el nu ai cum să te plictiseşti şi nici să stai trist. Iar dacă ştii să-i dai spaţiu, îl vei avea lângă tine pentru totdeauna. Subiectul căsătoriei poate fi deseori evitat de acest nativ, însă dacă te bate gândul să-l duci în faţa altarului, fă-o fără să-l presezi. Eventual găseşte o modalitate de a-i vorbi despre asta, ca despre o aventură.

Prima iubire a Săgetătorului este, fără îndoială, libertatea. Nimic, nici măcar dragostea, nu-l poate convinge să renunţe la libertate. Are nevoie de spaţiu de mişcare, de surse de inspiraţie, de idealuri. Dacă încerci să privezi de libertate un Săgetător, eşti la un pas de a-l pierde. Ce-l cucereşte? Simţul umorului, inteligenţa, spiritul de aventură. Ce îl face să fugă cât îl ţin picioarele? Posesivitatea, rigiditatea, pesimismul.

CAPRICORN

Nu se lasă convins peste noapte să meargă la starea civilă, dar când o face, înseamnă că este cu adevărat sigur de alegerea făcută şi că îşi asumă responsabilitatea unei relaţii longevive. Dacă ai un Capricorn alături, trebuie să ştii să accepţi interesul lui pentru carieră şi să nu-i reproşezi prea des că te simţi neglijat/ă. De asemenea, nu te aştepta să-ţi spună prea des că te iubeşte.

Un nativ Capricorn este capabil de sentimente foarte profunde, numai că nu prea ştie să le exprime, să le manifeste în exterior. Uneori iubeşte doar o dată în viaţă, dar pentru totdeauna. Dacă poţi trece de răceala aparentă a Capricornului, dacă ai aspiraţii înalte şi ambiţii măreţe, cu siguranţă eşti persoana potrivită pentru el. Nativul Capricorn nu se îndrăgosteşte prea uşor şi nici nu se aruncă într-o relaţie cu una cu două. E prudent, răbdător şi îi place să construiască totul pas cu pas. Asta e reţeta durabilităţii în concepţia lui.

VĂRSĂTOR

Orice vărsător are nevoie de independenţă şi libertate, iar constrângerile şi limitările îl pot face să fugă rapid de lângă tine, ori să se refugieze într-un hobby sau în întâlniri dese cu prietenii. Ideile lui pot părea uneori năstruşnice, iraţionale. Căsătoria este înţeleasă ca un parteneriat, în care fiecare are libertatea să facă ce vrea. Nu se va grăbi să facă pasul, dar când o va face va fi un gest spontan. Odată căsătorit, este foarte loial.

Semn al umanităţii prin excelenţă, Vărsătorul are nevoie să-i fii întâi de toate prieten. El vrea să fie prieten cu toată lumea, să schimbe mereu impresii, să comunice, să se informeze, să împărtăşească. Dacă iubeşti conversaţiile lungi despre tot şi toate, dacă îţi place să filozofezi şi să trăieşti mereu experienţe inedite, atunci Vărsătorul e pentru tine. Dar trebuie să te împaci cu faptul că te va trata deseori la fel ca pe prietenii lui, ca poate părea detaşat, neimplicat emoţional, chiar insensibil. Este un semn predominant mental, aşa că romantismul nu este punctul lui forte.

PEŞTI

Un Peşte îndrăgostit va face totul pentru persoana iubită, mergând până la sacrificiu. Nu e greu deloc să-l duci în faţa altarului, atâta vreme cât îl iubeşti, îl înţelegi şi ştii să faci gesturi romantice. Odată ce s-a înhămat pe drumul căsniciei, este loial atâta vreme cât există romantism. Este un partener extrem de sensibil, empatic şi gata să te salveze din orice situaţie dificilă. Este capabil de gesturi extreme, dar dezinteresate, pentru persoana iubită. Chiar dacă nu îşi verbalizează sentimentele, emoţiile lui intense şi trăirile paroxistice vorbesc despre dragostea lui.

Peştii trăiesc într-o lume misterioasă, imaginară, uneori ruptă complet de realitate. O lume construită din empatie, sensibilitate, romantism. Au nevoie să fie iubiţi şi ocrotiţi. Orice gest de respingere îi răneşte profund şi îi determină să se retragă în lumea lor.