Acasă Sănătate Un bărbat a ajuns la UPU Vâlcea cu arsuri grave

Un bărbat a ajuns la UPU Vâlcea cu arsuri grave

Un bărbat de 32 de ani, din oraşul Băbeni, s-a ales cu arsuri grave pe corp după ce s-a luptat cu flăcările, încercând să-şi salveze gospodăria dintr-un incendiu.

Incidentul a avut loc în data de 29 august 2015, în jurul orei 21.48, când un incendiu a izbucnit în gospodăria lui Traian B., pe strada Bistriţa, din Băbeni. Înainte să ajungă pompierii la faţa locului, bărbatul de 32 de ani a încercat să stingă singur flăcările, însă el s-a ales cu arsuri grave pe corp.

Omul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo medicii stabilind că are arsuri de gradul II şi III, el primind îngrijiri medicale de specialitate.

Cât despre casa sa, trebuie menţionat că pompierii au reuşit să stingă focul abia după o oră şi jumătate, ei nereuşind să salveze subsolul casei, construit din bârne de lemn, şi cărămidă în suprafaţă de aproximativ 48 mp. Cercetările preliminarii efectuate de pompieri arată că incendiul s-ar fi declanşat după ce proprietarul ar fi uitat o lumânare aprinsă în interiorul locuinţei.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.