Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Rulouri cu caşcaval şi şuncă

Ce vă trebuie? 1 pachet aluat foietaj; 300 gr caşcaval; 300 gr şuncă de curcan sau pui feliată; 1-2 ouă; sare şi piper.

Cum se prepară? Aluatul de foietaj se lasă la temperatura camerei 30 de minute, apoi se rulează cu făcăleţul până când aluatul devine mai subţire. Se taie apoi aluatul în 2-3 părţi, peste care aşezăm felii de şuncă şi deasupra caşcaval dat pe răzătoare. Condimentăm cu sare şi piper după gust, apoi rulăm strâns aluatul.

Dăm totul la congelator pentru 30 de minute, apoi scoatem rulourile şi le tăiem felii. Punem rulourile astfel obţinute într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le ungem cu ou bătut. Dăm la cuptorul încins, la 160-170 de grade, până când aluatul este gata (aproximativ 15-20 de minute).

Se pot servi atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!