Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Gulaş de post

Ce vă trebuie? 1 kg ciuperci proaspete, 4 cartofi, 2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingură boia dulce, 1 linguriţă coriandru, 1 linguriţă făină, sare, piper.

Cum se prepară? Pentru început tăiem ciupercile în patru după care le punem la călit alături de ceapa tăiată mărunt şi uleiul. După ce aceastea şi-au lăsat suc propriu, adăugăm făina şi 2 căni cu apă. Între timp tăiem cartofii cubuleţe şi îi adăugăm peste conţinut. Adăugăm coriandrul şi boiaua. Este lăsat la fiert până când se înmoaie cartofii şi conţinutul se mai îngroaşă. Adăugăm sare şi piper, după gust. Se poate servi cu mămăliguţă.

Poftă bună!