Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Budincă de roşii cherry, şuncă şi pâine

Ce vă trebuie? 25g de unt moale, 1 căţel de usturoi zdrobit, 4 felii de pâine albă mai veche, 12 roşii cherry, 50g de şuncă tocată gros, 500ml de lapte, 3 ouă, 50 g brânză rasă.

Cum se prepară? Se încinge cuptorul la 180 grade C. Se amestecă untul cu usturoiul, apoi se foloseşte puţin amestec pentru a unge o tavă de copt nu prea adâncă. Restul untului se întinde pe feliile de pâine, care în prealabil au fost tăiate pe diagonală. Se aşază feliile de pâine în tava de copt, astfel încât acestea să se suprapună puţin. Se îndeasă roşiile cherry şi şunca printre ele.

Se amestecă laptele cu ouăle, se asezonează. Se toarnă peste pâine şi se apasă feliile uşor în lichid. Se lasă deoparte 5 minute. Se presară brânza, apoi se dă la cuptor timp de 35-40 de minute, până ce budinca se rumeneşte.

Poftă bună!