Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE! Tineri de 17 și 21 de ani, căzuți într-o baltă excavată, adâncă de 4 metri

UPDATE: Din păcate, după efectuarea manevrelor de resuscitare, la ora 15.59, a fost declarat decesul lui S. A.,  în vârstă de 17 ani, iar la ora 16.15 medicii au fost nevoiți să declare și decesul tânărului de 21 de ani, BN.

Cei doi sunt frați și se aflau acolo la scăldat.

UPDATE ora 15:14: A fost găsit și tânărul de 21 de ani. Se fac manevre de resuscitare.

UPDATE ora 14:50: Băiatul de 17 ani a fost găsit. Se fac manevre de resuscitare. Pentru celălalt tânăr se efectuează în continuare căutări.

Știrea inițială:

Mai multe echipaje din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitate astăzi, în jurul orei 14.00, în localitatea Ionești, pentru salvarea a doi adolescenți de 17 si 21 ani, căzuți în apă, într-o baltă situată în apropierea râului Olt și a lacului de acumulare. La fața locului, s-au deplasat patru autospeciale de intervenție (1 ASAS cu o Barcă pneumatică, o autospecială de Descarcerare, o autospecială SMURD, o autospeciala5 Duster cu o barcă și 4 subofițeri de la GI Rm. Vâlcea şi respectiv Detașamentul de Pompieri Drăgășani. Pentru intervenție au fost alertați și scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară în județul Argeș.

Forțele de intervenție au ajuns la locul intervenției și au constatat că cei doi băieți au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafață de cca 1000 mp și o adâncime de cca 4 m, care nu are circuit deschis cu râul Olt.

Intervenția de căutare este în desfășurare. Vom reveni cu amănunte.

Sursa foto/video: ISU Vâlcea