Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Râmnicu Vâlcea are 2 perechi de CAMPIONI NAȚIONALI la dans sportiv

Weekend-ul trecut in data de 8 si 9 aprilie, la Timișoara s-a desfășurat Campionatul Național de dans sportiv. La competiție au participat 339 de perechi din toate județele țării, împărțite pe categorii de vârstă (copii, juniori, tineret și adulți) și categorii de dans (standard și latino).
Bineînțeles că dansatorii vâlceni nu puteau lipsi de la aceasta competiție importantă, iar din partea Clubului Suprem Dance Rm. Vâlcea, au participat 4 perechi la 3 categorii diferite de vârstă, conduse de domnul antrenor Stîrcu Bogdan.
La categoria 6-9 ani Open Latino , Lukas Gheorghe și Sandra Vlad au reușit să obțină titlul de CAMPIONI AI ROMÂNIEI, în prima zi de competiție, iar în ziua a doua, Clubul Suprem Dance, reușește să-și dubleze performanța la cele mai înalte cote, reușind să mai obțină un titlu de CAMPIONI AI ROMÂNIEI la categoria 10-11ani Open Latino prin Stîrcu Alexandru și Neamu Alesia.
La categoria Open juniori 12-13 ani, după doar 3 luni de pregătire și un debut la nivel de open , Ianis Trușcă și Burlan Ricarda, obțin o semi-finală și un bine meritat loc 9 în topul perechilor din România.
La aceeași categorie de junior 12-13 ani cu același debut, Eduard Vîșcă și Năstasie Alexia obțin locul 17 in open-ul de juniori.

Domnul antrenor Bogdan Stîrcu a mărturisit că
„Trăiește un vis pentru performanța celor două perechi la open 6-9 ani și open 10-11ani, care au devenit perechiile de TOP ale României la Campionatele Naționale și vor reprezenta țara și pe plan international.”