Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Drumul spre Harvard trece prin Râmnicu Vâlcea. Elevă admisă cu bursă integrală

Ioana Belu, elevă a Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, a fost admisă la Universitatea Harvard, ea primind bursă integrală din partea prestigioasei instituţii de învăţământ.

„Ziua de astăzi vine cu multe vești bune pentru elevii din întreaga țară, dar mai ales pentru Colegiul Național „Alexandru Lahovari” unde a existat un procent de promovare de 99.10% în cadrul Examenului de Bacalaureat.

Totuși, astăzi ne dorim să vă atragem atenția către draga noastră colegă Ioana Belu, fost președinte al CȘE Lahovari dar și actual Confidanté.

Pe lângă multele câștiguri școlare dar și extrașcolare pe care le-a avut de-a lungul timpului, Ioana a fost admisă la Harvard University cu bursă integrală și a primit în acest sens o diplomă onorifică din partea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea. Astăzi, am mai avut plăcerea să aflăm că Ioana a trecut Examenul de Bacalaureat cu nota 10 la matematică, 9.65 la română și 9.40 la biologie.

Suntem foarte mândri de tine Ioana și ne bucurăm că am avut șansa sa te avem ca lider pentru atât de mult timp! Te iubim mult și o să ne fie extrem de dor de tine, our Confidanté!” au transmis reprezentanții Colegiului Naţional Alexandru Lahovari.