Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TUPEU: PC vrea şefia Senatului

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marţi, 4 martie a.c. că, teoretic, postul de preşedinte al Senatului ar trebui să revină, prin protocol, acestei formaţiuni politice.

„Teoretic, prin protocol, da, dar suntem deschişi la orice fel de discuţie. Important este să fie în zona coaliţiei de guvernare”, a subliniat Constantin.

Despre decizia lui Antonescu de a demisiona de la şefia Senatului, Constantin consideră că liderul liberal a dat dovadă de indecizie. „Cred că nici nu şi-a dat seama ce face. A fost un gest la cald aşa cum a demonstrat domnul Antonescu în ultimul timp. Este extrem de indecis, adică nu are o decizie cu care vine, funcţionează în funcţie de cum simte pe moment”, a adăugat preşedintele conservatorilor.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat marţi, în plenul Parlamentului, de la şefia Senatului, în urma unui schim acid de replici cu premierul Ponta. Într-o intervenţie de la tribună, Antonescu i-a cerut premierului Ponta să demisioneze împreună ca semn că USL nu mai există. „Asta era de demonstrat domnule prim-ministru. Stimaţi colegi, eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului”, a spus Antonescu.