Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tinerii pesedişti au început acţiunile de primăvară

Tinerii social-democraţi vâlceni au o primăvară plină de evenimente. Profitând de vremea bună, liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Vâlcea, Lucian Rădulescu, a dat startul acţiunilor, acţiuni ce fac parte din proiectele pentru tineri, pe care doresc să le implementeze într-o viitoare guvernare USL. Prima acţiune a avut loc chiar de 1 Martie, când tinerii pesedişti au oferit peste 2000 de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din Municipiul Râmnicu Vâlcea, dar şi în localităţi precum Costeşti, Bărbăteşti, Stoileşti, Goleşti şi oraşul Bălceşti. „Deja facem o tradiţie din acest lucru pentru că şi în acest an, alături de cele mai sincere urări de sănătate şi împliniri, mărţişorul nostru a purtat mesajul «Primăvara asta se poartă roşu!». Am decis, de asemenea, să organizăm acţiunea în mai multe localităţi din judeţul Vâlcea şi vreau să le mulţumesc cu toată prietenia colegilor care s-au implicat şi au pus suflet pentru ca totul să iasă bine“ – a declarat Lucian Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Judeţene TSD Vâlcea.

Printre participanţii la aceste evenimente se numără şi liderul TSD Bălceşti, Marian Marius Geică, care a ţinut să precizeze că tot ceea ce fac ei nu este o acţiune de propagandă, ci doar pentru a arăta cât îi apreciază tinerii social-democraţi pe vâlceni. „Nu am făcut o acţiune propagandistică, a fost o plăcere şi o bucurie că am extins acţiunea şi în mai multe localităţi ale judeţului. Este o acţiune sprijinită financiar din interiorul Organizaţiei de Tineret, iar un sprijin financiar substanţial l-am primit şi din partea domnului Consilier Judeţean, Costi Rădulescu.  Îi salut şi le mulţumesc tuturor celor care au «băgat mâna în buzunar – mai pe româneşte» pentru a ne ajuta să facem un gest care este până la urmă din partea PSD – ului, pentru că şi noi tinerii suntem membri de partid” – a declarat Marian Marius Geică, Primvicepreşedinte TSD Vâlcea, Preşedinte TSD Bălceşti.

Tinerii social-democraţi au format o echipă şi cu liderul partidului, Ion Cîlea, alături de care au fost pentru a împărţi flori şi mărţişoare femelilor din Rm. Vâlcea. „De asemenea, o echipă formată din reprezentanţi ai TSD Vâlcea a fost alături şi la acţiunile organizate de către domnul Preşedinte, acţiuni desfăşurate cu ocazia zilei de 1 Martie în diferite zone ale municipiului unde s-au împărţit peste 2000 de garoafe din partea domnului Preşedinte Ion Cîlea. Şi joi 8 Martie vom fi alături de Preşedintele Ion Cîlea în acţiunile prilejuite cu ocazia Zilei Femeii” – a declarat Daniel Banacu, preşedinte TSD Bărbăteşti.

CLAUDIA STANCIU