Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tiberiu Costea- candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Lungești (foto)


În data de 3 martie 2024, CCL Lungești a votat ca Tiberiu Costea să fie candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al comunei Lungești.

La evenimentul ce a avut loc la Căminul Cultural din Lungești, au fost prezenți liberalii din județul Vâlcea, alături de deputatul PNL Cristian Buican, senatorul Claudia Banu, deputatul Laurențiu Cazan și subprefectul Victor Stănculescu, alături de alți membri ai partidului liberal.

Datorită administrației liberale, comuna Lungești este una dintre cele mai dezvoltate comune din sudul judeţului Vâlcea. Mai ales că în cele 3 mandate de primar, Tiberiu Costea a realizat proiecte care au schimbat în bine viața cetățenilor.
Mai sunt proiecte de implementat în Lungești, iar primarul Tiberiu Costea are aceeași energie și determinare pentru a introduce, in următoarea perioadă, rețeaua inteligentă de gaze prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare de 6,5 milione de lei.

Foarte mulți oameni sunt de partea candidatului liberal, Tiberiu Costea, iar din partea Filialei PNL Vâlcea și a Biroului Politic Județean are tot sprijinul pentru că este un adevărat administrator de care localitatea are nevoie.