Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tăriceanu s-a ales cu o plângere penală

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu s-a ales cu o plângere penală pentru abuz în serviciu, după ce Eugen Tomac, preşedintele PMP, a depus-o în data de 27 martie la Parchetul General, susţinând că nu a fost respectată procedura de vot.

„Având în vedere faptele grave de abuz în serviciu ale Președintelui Senatului, domnul Calin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, în cazul procedurii de vot pentru ridicarea imunității senatorului Şova, voi depune astăzi la ora 13.00, o plângere penală la Parchetul General împotriva celui care trebuie să vegheze la respectarea legii, nu la încălcarea ei”, a spus Eugen Tomac.

De altfel şi fostul preşedinte Traian Bpsescu l-a atacat dur pe Tăriceanu, după ce Senatul l-a scăpat pe Şova de puşcărie. „Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu a făcut, în cazul Şova, un grav abuz în serviciu, încălcând Constituţia României şi decizii anterioare ale Curţii Constituţionale. Această slugă a lui Victor Viorel Ponta trebuie să ajungă urgent în faţa justiţiei”, a spus Traian Băsescu.