Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ștefan Ovidiu Popa: „Noroi și venin galben…nimic pentru vâlceni!”

„Apropierea campaniei electorale pare să îi afecteze pe anumiți oameni politici care vor să se facă remarcați cu orice preț. Fiind lipsiți de propuneri constructive sau realizări, ei recurg la acuze, limbaj murdar și amenințări de alianțe nerealiste, doar în ideea de a obține puterea fără a ține cont de binele cetățenilor județului nostru.

În acest moment, Consiliul Județean Vâlcea gestionează proiecte de peste 560 de milioane de euro, proiecte aflate în diferite stadii, cum ar fi, în pregătire, în promovare, în proiectare, în licitație, în execuție sau finalizate, toate în domeniile infrastructură, mediu, turism, sănătate, educație, sport, tineret, cultură.

Pentru echipa PSD Vâlcea sunt importanți cetățenii, toți cetățenii, indiferent de opțiunile electorale, indiferent de simpatii sau antipatii. Noi construim, pe când alții aleargă după putere cu orice cost.

Mi-ar plăcea să văd concret și punctual, de la conducerea PNL Vâlcea, ce au de spus legat de dezvoltarea județului, nu să dispere de pe margine prin veninul aruncat în societate. Dar nu or să o facă pentru că nu au nici capacitatea și nici știința de a spune ceva constructiv” a transmis deputatul PSD de Vâlcea, Ștefan Ovidiu Popa.