Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SONDAJUL care le dă fiori liberalilor: PSD are peste 50%

Deși nu suntem oficial în campanie electorală, partidele și-au făcut deja calculele, iar PSD, care este unul dintre cele mai importante partide pe eșicherul politic românesc este pregătit să obțină singur peste 50%, mai ales că anumite studii sociologice arată trendul ascendent pe care se află partidul condus de Liviu Dragnea.

Rezultatele unui mare sondaj realizat de PSD și aflate de jurnaliștii de la stiripesurse.ro arată că PSD are capacitatea de a obține un scor foarte apropiat de 50%, dacă nu chiar să depășească această cifră.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 23.000 de subiecți și are o marjă de eroare de 1%. Cei de la PSD susțin că vor mai efectua trei astfel de studii până la alegerile parlamentare, pentru că acestea le arată, pe lângă scorul politic și temele pe care trebuie să calibreze campania electorală, mesajul așteptat de electorat, dar dictează și strategia politică.

Și în materie de strategii electorale se pare că PSD stă mai bine, deoarece președintele PSD, Liviu Dragnea nu s-a lăsat antrenat de PNL și președintele Klaus Iohannis în scandaluri și atacuri mediatice.

Cercetarea sociologică făcută la comanda PSD arată că românii nu mai vor scandal ci prezentarea de măsuri concrete, tocmai de aceea PSD nu intră în acest vârtej al declarațiilor, care ar duce cu siguranța la replici și contrareplici.