Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul anunţă că îşi dă demisia dacă liberalii câştigă CJ Vâlcea! Bogdan Popescu îi trimite DEMISIA în alb

Senatorul PSD de Vâlcea, Laurenţiu Coca, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de alţi lideri ai Organizaţiei Judeţene a PSD, că în cazul în care liberalii vor câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea, el îşi va da demisia din funcţia de senator.

Laurenţiu Coca este sigur pe şansele PSD-ului de a câştiga competiţia la CJ, singur sau în alianţă cu ALDE şi UNPR, punându-şi astfel mandatul la bătaie. În opinia parlamentarului, PSD Vâlcea se bate pentru funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea.

„Vă garantez că PNL la Vâlcea nu va câştiga nici Primăria Râmnicu Vâlcea şi nici Consiliul Judeţean Vâlcea. Îmi dau demisia dacă se întâmplă aşa ceva” – a declarat senatorul Laurenţiu Coca.

Reacţia liberalilor nu a întârziat să apară. Bogdan Popescu, membru în Biroul Politic Teritorial al PNL Vâlcea, a anunţat că îi va trimite, prin poştă, senatorul social-democrat o demisie în alb pentru a nu uita ceea ce a declarat, în cazul în care candidatul PNL, Cristian Buican, va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea.