Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Şedinţă cu SCANDAL la PSD VÂLCEA! GUTĂU, mărul discordiei!

Că la PSD Vâlcea este linişte, e doar o aparenţă înşelătoare. Apele dau în clocot, iar la o ultimă şedinţă de partid, doi dintre cei mai importanţi lideri pesedişti din judeţ au sărit unul la beregata celuilalt, reproşându-şi câte-n lună şi-n stele. Motivul scandalului: recrutarea de noi membrii de partid sau, mai exact, recrutarea unui viitor candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea.

La sfârşitul săptămânii trecute, la sediul PSD din Râmnicu Vâlcea a avut loc o şedinţă a organizaţiei municipale, ocazie cu care au avut loc schimburi acide de replici între primarul Ion Gigi Matei şi deputatul Constantin Rădulescu. Unul este preşedinte la municipiu, iar celălalt la judeţ, iar cei doi nu sunt la primul conflict.

Ultimul scandal însă a fost provocat de faptul că liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a purtat în ultima perioadă o serie de negocieri cu fostul edil Mircia Gutău, acestuia din urmă propunându-i-se se pare să candideze pentru Primăria Râmnicu Vâlcea din partea social-democraţilor la alegerile din vara anului 2016. Lucrul acesta l-a nemulţumit pe Ion Gigi Matei, care a reacţionat şi şi-a acuzat colegul că face jocuri pe la spate.

De altfel, trebuie precizat că Mircia Gutău nu este singurul personaj politic cu care liderul PSD Vâlcea a avut discuţii în ultima perioadă. Conform surselor noastre din tabăra pesedistă, negocieri pentru o eventuală candidatură la Primăria Râmnicu Vâlcea au avut loc şi cu deputatul Romeo Rădulescu.

Mai mult, preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, se pare că încearcă din răsputeri să-l convingă pe senatorul liberal Daniel Remus Niţu să treacă în barca pesedistă şi să candideze primul pe listă pentru Consiliul Judeţean Vâlcea. Conform informaţiilor noastre, venirea lui Dan Niţu în PSD este privită cu ochi buni. În schimb, achiziţionarea lui Mircia Gutău şi a lui Romeo Rădulescu au generat deja un scandal şi vor mai genera în continuare dacă nu se suspendă negocierile.