Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil

LUPTĂ ELECTORALĂ. Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, şi-a lansat vineri, 29 aprilie 2012, candidatura pentru un nou mandat, din partea PDL. La anunţul făcut de acesta, au fost prezenţi colegi de partid de-ai primarului, veniţi în număr destul de mare pentru a-şi arăta susţinerea pentru primarul în exerciţiu. El a spus că a plecat la lupta cea mare cu cea mai bună echipă, care se va mobiliza exemplar în perioada campaniei electorale.

Romeo Rădulescu a declarat reprezentanţilor presei locale că-şi doreşte să continue proiectele începute, unele de-o importanţă majoră pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru că-şi doreşte să le arate râmnicenilor că iubeşte acest oraş şi se va lupta, permanent, pentru a-l face din el o urbe râvnită de turişti. „În primul rând faptul că am depus primii asta arată că suntem primii, şi în acest moment chiar suntem primii şi ar fi păcat să pierdem aceste alegeri. Suntem pregătiţi, avem cea mai bună echipă din punctul meu de vedere, nu ne-am pus pe liste şoferii, nu ne-am pus aghiotanţii, acoliţii politici, am pus oameni care la locul lor de muncă au arătat că pot să facă performanţă, asta ne şi dorim, dorim să avem o administraţie locală performantă în care să arătăm că într-adevăr ne interesează viaţa acestor oameni din Râmnicu Vâlcea. Ne interesează, spre deosebire de anii trecuţi, când am avut o campanie strict bazată pe investiţii, anul acesta vom avea o campanie bazată pe creşterea calităţii vieţii oamenilor din oraş. Vrem să ne realizăm proiectele în cel mai scurt timp posibil. Programul de campanie este diferit faţă de tot ceea ce e a existat până acum”, a precizat edilul Râmnicului.

În aceeaşi zi, a fost depusă şi lista de aleşi locali, care arată astfel: locul 1 este ocupat de primarul Romeo Rădulescu, iar cel de-al doilea de şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gabriela Ene, în timp ce viceprimarul Râmnicului, Cosmin Constantinescu, este pe poziţia cu numărul trei.

Crăciunescu, pe poziţie eligibilă

Dacă vă imaginaţi cumva că pe lista de aleşi locali nu va mai apărea numele traseistului politic Grigore Crăciunescu, vă înşelaţi. El a fost poziţionat chiar pe un loc fruntaş, adică pe patru. De numele acestuia s-a legat un adevărat scandal în momentul în care s-a aflat că acesta era membru a două formaţiuni politice: UNPR şi PDL. Adevărul a ieşit la iveală în momentul în care uneperistul Mircia Gutău a făcut publică adeziunea acestuia la UNPR. Crăciunescu susţine că a semnat în alb respectiva adeziune, în scopul de a-l sprijini pe Gutău, în eventualitatea în care acesta ar candida la Primăria Râmnicului.

Revenind la listă, menţionăm că locul cinci i-a revenit lui Ion Tudor, şase – treseistului politic Mihai Persu, iar şapte, directorului SPR Olăneşti, Maria Bercea.  Directorul  SC TBRCM Hotel Livadia, Alina Târlea, se află, spre surprindea multora de abia la poziţia cu numărul 15, în timp ce directorul SC PIEŢE PREST SA, Rozin Ceauşescu de abia pe 20.

Reamintim că Romeo Rădulescu a câştigat cel de-al doilea tur al alegerilor anticipate pentru scaunul de edil al municipiului Râmnicu Vâlcea cu 55%, faţă de 45% cât a adunat contracandidatul său, social-democratul Remus Grigorescu.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU