Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pupăză din „Trăsniți în NATO”, candidat la șefia Consiliului Județean Vâlcea

Organizaţia PNL Râmnicu Vâlcea a anunțat că îl propune pe actorul de comedie Grig Chiroiu pentru șefia Consiliului Județean, funcție ocupată în prezent de social-democratul Constantin Rădulescu. Grig Chiroiu este cunoscut pentru rolurile din „Trăsniți în NATO” și „Trăsniții”.

Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, propunerea PNL pentru şefia CJ Vâlcea. Propunerea a fost făcută şi aprobată în şedința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal – organizația Râmnicu Vâlcea, cea mai mare organizație liberală din județul Vâlcea.

„Partidul Național Liberal este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Vâlcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de susținere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul”, a declarat preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, citat de Reporter24.

„Este o certitudine că Organizația Municipală a Partidului Național Liberal Vâlcea este simpatizată de foarte multe persoane dar și de personalități. M-a bucurat astăzi prezența lui Grig Chiroiu alături de organizația noastră și sunt convins că împreună, alături de Virgil Pirvulescu si echipa PNL Ramnicu Valcea vom face lucruri bune pentru cetățenii acestui oraș” a transmis și Cezar Bulacu.

Grig Chiroiu deține două pensiuni în stațiunea Băile Olănești, Noel și Seven Boutique Villa. Cea mai cunoscută dintre ele, pensiunea de patru stele „Noel” este în centrul stațiunii şi face parte și din programul dedicat refugiaților ucraineni.

Grig Chiroiu a jucat în unul dintre cele mai longevive sitcomuri românești, „Trăsniții”, cunoscut inițial drept „Trăsniți în NATO”, unde joacă rolul unui caporal. În sezonul 32, acesta reușește să câștige alegerile prezidențiale, la fel ca Volodimir Zelenski, actorul de comedia din Ucraina care a devenit prşedintele ţării şi în realitate!