Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD VÂLCEA: Iubire, bibelou de porţelan! COSTI + COCA = LOVE

Deşi încă nu este fixată data pentru conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Vâlcea, campania internă a început, iar cei doi contracandidaţi deocamdată nu se aruncă la atacuri pe faţă. Preşedintele interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu este convins că senatorul Laurenţiu Coca nu îl va da afară din partid după alegeri şi nici el nu va face acest lucru pentru că „partidul nu este nici al meu, nici al lui Laurenţiu Coca. Până la urmă, trebuie să facem echipă, iar eu cred că politica nu trebuie să ne facă duşmani”.

Constantin Rădulescu a mai declarat că intră în competiţie încrezător că va câştiga şi este convins că la conferinţă pesediştii vâlceni vor alege o echipă puternică deoarece „în PSD Vâlcea există foarte mulţi oameni valoroşi cu experienţă profesională, politică, dar şi administrativă, lângă care eu am crescut şi m-am format practic ca om politic”, a mai adăugat Rădulescu.

Despre posibilitatea existenţei unui scandal în timpul conferinţei, acesta a mai spus: „Exclus! Am spus-o şi o repet. Îmi doresc să fie un eveniment politic de mare ţinută şi aşa va fi pentru că în sală vor fi oameni care iubesc partidul, deci nu are cine să facă scandal. Avem şi noi câţiva colegi mai colerici, însă evenimentul va fi unul festiv”.

Legat de un al treilea candidat pentru funcţiile de preşedinte, iată ce spune deputatul social-democrat:

„Am auzit vorbindu-se şi de această posibilitate, ba chiar de 4 candidaţi, şi mă bucur pentru că asta demonstrează că PSD Vâlcea este un organism viu, nervos şi cu forţă. Spun asta şi gândindu-mă că toţi cei care vor candida pentru funcţia de preşedinte vor rămâne, în opinia mea, în viitoarea structură de conducere judeţeană.

Eu v-am mai spus că nu trebuie să moară adversarii de grija noastră. Provocarea vine, însă, tot din interiorul PSD, adică dacă vom reuşit să canalizăm toate aceste energii în scopul mobilizării totale în competiţia cu cei din afara partidului.

Eu pot face acest lucru, mi-am făcut şcoala politică 21 de ani în PSD şi cred că am experienţa necesară mobilizării poporului pesedist”, a încheiat Constantin Rădulescu.