Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD Vâlcea îşi votează preşedintele!

Toată conducerea PSD Vâlcea este mobilizată pentru alegerile din interiorul PSD, care au loc duminică, 11 octombrie a.c. De câteva zile, vicepreşedinţii social-democraţi s-au aflat pe teren, în zonele şi organizaţiile de care răspund pentru organizarea alegerilor. Sâmbătă, 10 octombrie a.c., la sediul PSD Vâlcea din Râmnicu Vâlcea este forfotă mare, iar pregătirile erau în toi. Coordonatorul comisiei judeţene este preşedintele executiv George MIhăilescu. Acesta a zăbovit câteva ore la sediu, după care a plecat în teren, unde s-a întâlnit şi cu Constantin Rădulescu şi Laurenţiu Coca.

„Suntem toţi mobilizaţi şi le mulţumesc colegilor din Biroul Permanent pentru implicare. După acest scrutin, în prima şedinţă vom face o analiză a modului cum s-au implicat toţi colegii din Biroul Permanent, însă până atunci vreau să le mulţumesc preşedinţilor de organizaţii, primarilor şi celor care fac muncă de substanţă la nivel local, alături de birourile teritoriale.

Este o zi importantă pentru că este o premieră în ţara noastră, iar consultarea fiecărui membru pe tema alegerii preşedintelui este un act major de democraţie pe care ni l-am asumat prin statut. Îi invit pe toţi colegii să vină la vot”, susţine preşedintele PSD Vâşcea, Constantin Rădulescu.

Acesta a votat în dimineaţa zilei de duminică, 11 octombrie a.c. la secţia nr. 2 din cartierul Ostroveni, la cel de-al doilea sediul al PSD Vâlcea, vizavi de Şcoala nr. 10.